Ми у Facebook
21.09.2022, 16:39

Лечо на зиму: швидко та дуже смачно

Зберігайте рецепт собі та пробуйте, друзі!
Інгредієнти:

Помідори - 3 кг
Перець болгарський - 2 кг
Цукор - 1 склянка
Сіль - 2 ст. л.
Часник - 4 зубчики

Приготування:

1. Помідори миємо, ріжемо, пропускаємо через м'ясорубку та ставимо на вогонь.
2. Нарізаємо перець і додаємо його до помідорів.
3. Додаємо сіль та цукор. Кип'ятимо 30 хвилин.
4. Наприкінці додаємо подрібнений часник.
5. Стерилізуємо банки, розкладаємо в них овочі та закочуємо. Потім укутуємо в тілогрійку до повного остигання.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами