Ми у Facebook
26.09.2022, 16:39

Яблуні та груші з червоною м'якоттю: як правильно обрати

Зберігайте список собі та відправляйте друзям-садівникам!
А краще відразу замовляйте, щоби встигнути посадити ці сорти восени!

- Яблуня червоном'яса Байя Маріса - подарує вам напрочуд красиве цвітіння і неймовірно солодкі та корисні яблука! Сорт ранньозимовий з відмінною стійкістю до морозів.
- Яблуня червоном'яса Джероміні - має гарні плоди десертного смаку із соковитою, солодкою та дуже запашною м'якоттю. Сорт із відмінною морозостійкістю (до -40 ° C).
- Яблуня червоном'яса Рожеві перли - скороплідний зимостійкий сорт, який має стійкість до парші. Яблучка червоні, солодкі, з нотками малини та грейпфрута у смаку.
- Яблуня червоном'яса Хідден Роуз - середньоросле дерево з високою врожайністю. Належить до сортів з пізнім терміном дозрівання: урожай можна збирати у другій половині вересня.
- Яблуня червоном'яса Ера - самоплідний ранньозимовий сорт, який витримує морози до -40 °C. Плоди яскраво-червоні (зовні та всередині), дуже солодкі. Сорт славиться абсолютною стійкістю до хвороб.
- Груша червоном'яса Ред Вільямс - відрізняється великими (150-200 г) плодами із соковитою бордовою м'якоттю, насиченим солодким смаком та терпким медовим ароматом. Витримує морози до -35 °С.





На правах реклами