Ми у Facebook
26.09.2022, 21:55

Щоб зима не застала зненацька, - мер Рівного розповів про підготовку

Рівне починає готуватися до зими. Адже цьогоріч комунальні служба особливо прагнуть зрбити все, щоб зима не застала місто зненацька.

Всім комунальним службам нині доручено підготувати усі протиожеледні засоби, а також перевірити усю наявну техніку на предмет справності. Ніхто не знає, якою буде цьогоріч зима і тому все повинно бути підготовлено для боротьби з негодою, коли б вона не настала.

У Рівному продовжують ремонти світлових мереж

- Рівненське шляхово-експлуатаційне управління вже зуміло підготувати спецтранспорт та розпочати роботи із заготівлі відповідних зимових реагентів, технічної солі та піску для належного утримання вулично-дорожньої мережі Рівного, - зазначив міський голова Рівного Олександр Третяк. - Працюють над заготівлею необхідних матеріалів для роботи у зимовий період й інші підприємства. Адже місто не може зупинитись, якщо випаде сніг чи знизиться температура. Тож робимо усе, щоб механізм працював злагоджено.

Не заважайте працювати, - комунальне підприємство звернулося до рівненських водіїв



Також мер зауважив, що в місті готові до ого, що потрібно буде брати якусь додаткову техніку в оренду. Тому на цей випадок також пропрацбовують можливості. Її візьмуть на спеціалізованих підприємствах.





На правах реклами