Ми у Facebook
27.09.2022, 13:22

Прошу максимального розголосу, - сестра просить звільнити полоненого азовця

В той час, коли уся наша країна та світ щиро раділи тому, що вдалося обміняти більше 200 азовців, які були в полоні, є ті, кому в цьому обміні не пощастило.
Вони досі знаходяться в полоні рашистів і рідні та близькі цих людей благають не забувати про них, не мовчати про те, що окупанти повернули не усіх наших захисників.

Так, сестра бійця полку "Азов" Андрія Фоменка просить максимального розголосу та підтримки в обміні її брата. Андрій на війні від самого початку. За останніми даними рідних - він був в Оленівці. Подальша доля героя невідома.




- Я дуже рада, що вернули ''Азов'' полонених додому. Але це далеко не всі. Повернули тільки тих, хто став знаменитий (маю на увазі світлини з фейсбук), а інші хлопці. Вони теж чиїсь чоловіки, діти, сини, брати, - з відчаєм говорить сестра Юлія.



Жінка наголошує, що зараз рідні усіх, кого не звільнили, повинні максимально бути єдиними і не дати нікому забути про те, що досі багато тих, кого теж потрібно звільнити.

У суботу, 1 жовтня, о 12:00 на майдані Незалежності у Рівному буде проведено акцію в підтримку полонених військовослужбовців.





На правах реклами