30.09.2022, 11:49

Запечена курочка з картоплею: простий, але дуже смачний рецепт вечері

Ідея вечері нашвидкуруч! Вам обов’язково сподобається це чудове поєднання!
Тобі знадобиться:
Курка – 800-900 гр. (у мене стегна, можна любу. частина)
Картопля - 4 шт.
Печериці – 250 гр.
Цибуля - 1/2 шт.
Вершки 20% – 150 мл.
Зелень
Сир
Зрост. масло.
Спеції: паприка, гострий червоний перець, сіль, суш. часник, чорний перець, спеції для курки

Етапи приготування:
1. Нарізаємо всі овочі: картоплю, гриби, цибулю.

2. До картоплі та курки додаємо спеції, олію, і добре перемішуємо.

3. На лист викладаємо спочатку картоплю, зверху викладаємо курку і відправляємо в духовку при 200 гр. до готовності (у мене пішло 30 хвилин).

4. Поки на олії обсмажуємо цибулю, і гриби до золотистості. Заливаємо вершками, гасимо пару хвилин і прибираємо убік.

5. З'єднуємо з картоплею посипаємо сиром і відправляємо до духовки ще хвилин на 5.

Трохи зелені і можна подавати!