Запечена курочка з картоплею: простий, але дуже смачний рецепт вечері
Курка – 800-900 гр. (у мене стегна, можна любу. частина)
Картопля - 4 шт.
Печериці – 250 гр.
Цибуля - 1/2 шт.
Вершки 20% – 150 мл.
Зелень
Сир
Зрост. масло.
Спеції: паприка, гострий червоний перець, сіль, суш. часник, чорний перець, спеції для курки
Етапи приготування:
1. Нарізаємо всі овочі: картоплю, гриби, цибулю.
2. До картоплі та курки додаємо спеції, олію, і добре перемішуємо.
3. На лист викладаємо спочатку картоплю, зверху викладаємо курку і відправляємо в духовку при 200 гр. до готовності (у мене пішло 30 хвилин).
4. Поки на олії обсмажуємо цибулю, і гриби до золотистості. Заливаємо вершками, гасимо пару хвилин і прибираємо убік.
5. З'єднуємо з картоплею посипаємо сиром і відправляємо до духовки ще хвилин на 5.
Трохи зелені і можна подавати!
смачно, домашні рецепти, вечеря, готуємо вдома, "Готуємо разом", корисні поради господиням
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 291
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 276
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 390
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 340
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 394