01.10.2022, 07:29
Неймовірно смачна домашня міні-піца: готуємо
Вони такі повітряні та неймовірно смачн! Обов‘язково спробуйте!
Для тіста
вода тепла – 150 мл
молоко – 150 мл
сухі дріжджі – 1,5 ст/л
Вершкове масло-80 г
сіль - щіпка,
пшеничне борошно - 450-500 грам.
Цукор-1ч/л
1 яйця
Начинка
Ковбаса
Помідори
Мариновані перчики чи огірки
Кетчуп, майонез
Сир (у мене був сулугуні)
- Спершу візьмемося тестом. Для цього в миску наллємо тепле молоко з вершковим маслом та теплу воду, додамо цукор, сіль та сухі дріжджі, все добре перемішаємо.
- додаємо яйця, всипаємо туди ж просіяне пшеничне борошно і замішуємо м'яке тісто.
- Накриваємо його харчовою плівкою та залишаємо на годину, щоб підійшло.
- Самі в цей час приготуємо начинку. Нарізаємо дрібно ковбаса, тонкими скибочками ріжемо помідори.
Натираємо на великій тертці сир.
- Готове тісто ділимо на 6-7 частин.
Робимо соус: змішуємо кетчуп (улюблений) з майонезом – у яких пропорціях вирішуйте самі.
- Щоб тісто не прилипало до рук, долоні змащуємо олією, кладемо на деко, на нього шматочки тіста, руками формуючи коржики.
- закриємо коржики та залишаємо хвилин 30.
- потім змащуємо соус, накладаємо начинку і відправляємо в духовку до 200 градусів.
вода тепла – 150 мл
молоко – 150 мл
сухі дріжджі – 1,5 ст/л
Вершкове масло-80 г
сіль - щіпка,
пшеничне борошно - 450-500 грам.
Цукор-1ч/л
1 яйця
Начинка
Ковбаса
Помідори
Мариновані перчики чи огірки
Кетчуп, майонез
Сир (у мене був сулугуні)
- Спершу візьмемося тестом. Для цього в миску наллємо тепле молоко з вершковим маслом та теплу воду, додамо цукор, сіль та сухі дріжджі, все добре перемішаємо.
- додаємо яйця, всипаємо туди ж просіяне пшеничне борошно і замішуємо м'яке тісто.
- Накриваємо його харчовою плівкою та залишаємо на годину, щоб підійшло.
- Самі в цей час приготуємо начинку. Нарізаємо дрібно ковбаса, тонкими скибочками ріжемо помідори.
Натираємо на великій тертці сир.
- Готове тісто ділимо на 6-7 частин.
Робимо соус: змішуємо кетчуп (улюблений) з майонезом – у яких пропорціях вирішуйте самі.
- Щоб тісто не прилипало до рук, долоні змащуємо олією, кладемо на деко, на нього шматочки тіста, руками формуючи коржики.
- закриємо коржики та залишаємо хвилин 30.
- потім змащуємо соус, накладаємо начинку і відправляємо в духовку до 200 градусів.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1616Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 283
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 308
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 353
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 269
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 346