Ми у Facebook
02.10.2022, 10:31

10 років тому "ОГО" подарувала Рівному “лебедів”

Оригінальна архітектурна композиція в образі лебедів з'явилась у парку "Лебединка" поблизу обласної бібліотеки у листопаді десять років тому. "Лебедину" лавочку рівнянам подарував засновник Видавничого дому “ОГО” Віктор Данилов в честь дня народження газети.


А сьогодні "ОГО" продовжує розвиватися і в день свого 30-річчя згадує цікаві сторінки історії, які пов'язані з життям міста та самої газети.

Одна з таких істориічних подій - відкриття оригінальної композиції, яка вже 10 років знаходить своє місце поблизу обласної бібліотеки та ТРЦ "Злата Плаза". "Лебедина" лавочка була презентована символічно на завершення численних заходів, присвячених 20-річчю “ОГО”. Це місце було обрано не впадково, адже знаходиться зовсім поруч з редакцією газети.

- Працюючи 30 років років тут, поблизу Рівненської обласної бібіліотеки, Рівненського обласного краєзнавчого музею та всіх установ, розташованих поруч з парком, ця територія вже стала для нас рідною. Саме тому у мене 10 років тому виникла ідея залишити згадку про себе тут, у Парку Молоді, тоді ми й вирішили встановити таку собі архітектурну композицію, - розповідає засновник ВД "ОГО" Віктор Данилов.



Нині ж лавочка продовжує милувати око рівнянам. Це улюблене місце багатьох закоханих пар та дітлахів, які розважаються на "Лебединці".


Більше фото з відкриття у фотогалереї

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному на “Лебединці” з’являться лебеді
Рівне: який пам’ятник відкриють наступним?





На правах реклами