Ми у Facebook
26.02.2023, 18:30

Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
Лайфхак №1: все з собою

Невеликий пластиковий ящик — незамінний помічник під час генерального прибирання. Він позбавить вас від необхідності ходити з кімнати в кімнату за залишеними в іншій частині житла мийними засобами. Покладіть їх в ящик, пересуваючись разом з ним, інформує Ukr.Media.

Лайфхак №2: коли часу в обріз

Вимити ванну кімнату перед тим, як відправитися на роботу, неможливо. Але ви можете використовувати час з користю для себе: вранці залийте в туалет чистячу рідину, а ввечері пройдіться по стінках йоржиком. Всього кілька хвилин — і про виснажливе прибирання у вихідні можна забути.

Лайфхак №3: повний порядок

Щоб спростити і прискорити процес прибирання, наведіть порядок в тумбочці, де зберігаються мийні засоби. Повісьте гачки для гумових рукавичок, акуратно складіть ганчірки і щітки — так вам буде набагато легше знайти все необхідне.

Лайфхак № 4: сила цитрусових

А за допомогою грейпфрута можна очистити ванну від вапняного нальоту. Для цього розріжте фрукт навпіл і насипте сіль на ту половину, якою ви будете чистити ванну. Всього кілька хвилин — і ви зможете насолоджуватися зразковою чистотою і свіжим фруктовим ароматом.

Лайфхак №5: друг дитинства

Жирні плями з дверних ручок і пластикових поверхонь можна легко відтерти звичайним ластиком. Потріть ним як слід забруднені місця — і все засяє. Прибирання будинку ще ніколи не було таким швидким!





На правах реклами