Ми у Facebook
08.10.2022, 12:10

У чотирьох районах Вараша кластимуть бруківку та ремонтуватимуть тротуари

У Вараші тривають роботи з вимощенння бруківки та ремонту тротуарів, шоб містянам було легше та приємніше пересуватися містом.
Як інформує Рівне медіа з посиланням на телеканал "ЕнергоАтом", керівництво Вараша виявило проблемні місця, які заважають вільно пересуватися містом людям з інвалідністю та мамам із колясками. Міська влада поставила перед собою завдання зробити зручні заїзди та пониження, облаштувати тротуари бруківкою.

"Були виділені кошти на облаштування бруківки по пішохідних доріжках міста Вараш. Це автовокзал, у районі "Зосі" та біля енергетиків - це навпроти профілакторія. На ці три об'єкти було виділено 680 тисяч гривень. Був проведений тендер на закупівлю бруківки, поребрика, цементу, відсіву та піску. Також були виділені кошти - 190 тисяч гривень - на облаштування бруківки в районі колишнього "аваля" в парку. Але наразі проходять процедури по закупівлі бруківки, поребрика, цементу та відсіву", - коментує директор КП "Благоустрій" м. Вараш Юрій Сергійчук.

Через війну витрати на ремонтні роботи довелося скоротити. Відтак, обирали лише найпроблемніші ділянки. Решту тротуарів планують відремонтувати наступного року.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ