Ледачий, але дуже смачний сніданок: готуємо для себе, чоловіка те дітей
Пару хвилин і така нереальна смакота готова!
Сир твердий – 150 г
Молоко – 100 мл
Борошно - 75 г (3 ст. ложки)
Яйце - 1 шт.
Сіль - ¼ ч. ложки (за смаком, залежно від солоності сиру)
Цукор - 1 ч. ложк
Готуємо:
1). З'єднати яйце, молоко та борошно. Перемішати до однорідності.
2). Сир натерти на великій тертці. Додати сир у тісто. Туди ж всипати сіль та цукор.
3). На розігріту сковороду (у мене діаметром 24 см) налити трохи олії. За допомогою серветки розподілити олію по всій поверхні сковороди.
Викласти все сирне тісто на сковороду та розрівняти лопаткою.
4). Накрити сковороду кришкою і смажити сирний коржик по 5-7 хвилин з кожного боку, до рум'яної скоринки.
Сирний коржик на сніданок готовий.
рецепти, варто знати, корисні поради господиням, сніданок, "СмачнОГО!", смачно
Як уникнути небезпеки переохолодження та зберегти здоров’я взимку
У зимовий період зростає ризик переохолодження та обмороження, які становлять серйозну загрозу здоров’ю і життю.
переглядів: 121
У Львові врятували маленьку мешканку Рівненщини із рідкісним діагнозом
Спеціалісти Дитячої лікарні Святого Миколая, що входить до складу Першого медобʼєднання Львова, успішно провели складну операцію з порятунку дівчинки з рідкісним діагнозом, який зустрічається лише в одного новонародженого на 25 тисяч.
переглядів: 148
Халк боронить Україну
Навчався на дизайнера одягу, а ставши на захист України є старшим навідником мінометної батареї в 104 бригада тероборони ЗСУ Рівненщина. У травні минулого року Ілля на позивний «Халк» підписав контракт до лав ЗСУ. На навчанні у Гурбах отримав свій позивний.
переглядів: 149
У Рівному попрощаються із різдвяно-новорічними святами лекцією
У місті продовжується цикл пізнавальних лекцій Світлани Олійник. На прощання з новорічно-різдвянмми святами відбудеться лекція "Різдвяне привітання від М.А. Шарпантьє і Й.С. Баха".
переглядів: 176
Як почати робити зарядку
Зробити ранкову зарядку — це ефективний спосіб зарядитися енергією та позитивним настроєм на весь день.
переглядів: 512