Ми у Facebook
16.10.2022, 13:10

Мешканців Рівного закликають не створювати стихійних сміттєзвалищ!

Стихійні смітники стали новою проблемою Рівного. Муніципальна варта взяла питання на контроль та проводе роз'яснювальну роботу серед населення.
Ремонтні роботи у власній квартирі, магазині чи іншій споруді - це не привід для створення та облаштування стихійних звалищ або смітників. Сміття повинно утилізовуватися згідно з діючим регламентом.

Купи мішків із будівельним сміттям виявили інспектори Департамента Муніципальної варти Рівненської міської ради на території громади.

Винуватцям утворених стихійних смітників муніципальні робітники виписали приписи щодо негайного вивозу сміття та роз’яснили недопустимість подібних порушень.

Наголошуємо, що Правилами благоустрою міста Рівного встановлені вимоги щодо поводження із відходами. У разі порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн.)











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ