Ми у Facebook
16.10.2022, 16:23

Названо імена Чемпіонату України, що відбувся у Рівному

Цими днями у Рівному проходив Чемпіонат України з боксу. Участь у ньому приймали 20 команд з різних куточків України. Наші кореспонденти були на відкритті Чемпіонату, а тепер дізналися імена переможців.

Співорганізатором Чемпіонату у Рівному виступив Спортивний простір Праджат. Вони не тільки допомогли в організації заходу, а і виставили своїх вихованців для участі у змаганнях.



- Скажу відверто, що для Рівного це дійсно подія великого масштабу. Адже це перші національні змагання під час воєнного часу серед молоді 18-22 роки, - говорить співзасновник Спортивного простору Праджат Володимир Зленко. - Ці змагання ми приурочили до Дня захисників та захисниць України, адже завдяки їх зусиллям ми маємо можливість проводити змагання та тримати спортивний фронт.



Серед переможців Чемпіонату України - вихованці Спортивного простору Праджат, тренери - Валерій і Богдан Даніленко.


1 місце 86 кг Тогобицкий Ілля
2 місце 80 Ражба Матвій
3 місце 60 кг Цикало Руслан
5 місце 60 кг Бобошко Тімур



- Щиро вітаю вихованців Спортивного простору Праджат з перемогою та гідним представленням нашого міста, - зазначив співзасновник Спортивного простору Праджат Олексій Яницький. - Тримаємо спортивний фронт, піднімаємо бойовий дух наших спортсменів та віримо в перемогу.



Нагадаємо, що Спортивний простір Праджат був ще співорганізатором змагань на підтримку бійців Азову та надають безкоштовні заняття для дітей, які в складних життєвих обставинах.






На правах реклами