Ми у Facebook
18.10.2022, 13:00

Назад додому: З російського полону звільнили трьох рівнянок

Обмін полоненими, що відбувся вчора, 17 жовтня був особливо емоційним, адже в Україну повернулись 108 жінок-полонянок. Серед них три сміливі красуні з Рівненщини.
Новину про звільнення з полону трьох жительок Рівненщини, повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Це військові медики з Вараша, Гощанської громади та Костополя.

Раді вітати на рідній Рівненщині незламних у мужніх захисниць:

Військового медика, старшого сержанта Руслану Вабіщевич із Костополя. До полону потрапила у квітні з «Азовсталі» під час вогневого зіткнення із супротивником. Військову службу проходила у бригаді морської піхоти ВМС ЗСУ.

Лейтенанта медичної служби Олену Кривцову, уродженку села Жаврів, яке входить до Гощанської громади. Працювала ординаторкою госпітального відділення військового госпіталю №555 у Маріуполі. Допомагала й пораненим на території металургійного комбінату ім. Ілліча. До полону потрапила на початку квітня.

Лейтенанта медичної служби Ніну Колосінську, яка народилася у Вараші. Закінчила місцеву 5 школу і поїхала на навчання до Тернопільського національного медичного університету. Звідти після здобуття освіти – за розподілом на роботу до Маріуполя. До полону потрапила з «Азовсталі» у травні.

Нагадаємо,
вчора було звільнено з полону 108 українських заручниць із полону.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ