Ми у Facebook
18.10.2022, 19:17

Подяка за волонтерство: хто отримав грамоти від голови Рівненської ОДА

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль відзначив рівнян з нагоди свята Дня захисників та захисниць України.
Мова йде про співзасновників Спортивного простору Праджат Олексія Яницького та Володимира Зленко. Всі вони отримали від голови ОДА почесні грамоти.

Відзначили їх усіх за сумлінну працю, активну громадянську позицію, вагомий внесок у забезпечення всебічної допомоги особовому складу підрозділів ЗСУ та інших військових формувань, внутрішньо переміщеним особам та волонтерську діяльність.

Почесні грамоти Олексій Яницькому та Володимиру Зленко вручив перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Подолін.



- Все, що ми робимо разом з хлопцями - це не для грамот та відзнак, це насамперед для того, щоб наші військові, переселенці відчували нашу підтримку. Але, звісно, приємно, коли твою роботу відзначають та за неї дякують, - говорить співзасновник Спортивного простору Праджат Олексій Яницький.



Нагадаємо, що це вже не перша подібна відзнака співзасновників Спортивного простору Праджат. Адже до цього їх волонтерську діяльність відзначали, як військові, так і волонтери.





На правах реклами