Ми у Facebook
19.10.2022, 19:20

Рівненські військовослужбовці, які втратили кінцівки, можуть займатися спортом безкоштовно

Війна забирає життя багатьох захисників. А ще частина з них стають особами з інвалідністю через втрату кінцівок. Ні для кого не секрет, що часто спорт для цих людей стає вагомою мотивацією та допомагає повернутися до життя.
Так, у Рівному пропонують спортивну реабілітацію для учасників бойових дій, які втратили кінцівки абсолютно безкоштовно. Заняття з тренером можна на безоплатній основі проходити у Спортивному просторі «Праджат».




- Ми неодноразово спілкувалися з психологами, які працюють з нашими захисниками, котрі через війну мають інвалідність. Усі вони в один голос говорять про те, що людина, яка займається фізичними навантаженнями психологічно розвантажується і адаптовується до нових реалій життя. Тому ми вирішили підтримати наших воїнів, які втратили кінцівки під час війни, - говорить співзасновник Спортивного простору Праджат Володимир Зеленко.

Для того, щоб військові могли займатися з тренером потрібно просто прийти їм чи родичам з документами в Спортивний простір Праджат за адресою - вулиця 16-го Липня, 38.

- Ці люди роблять подвиг і жертвують власним життям та здоров’ям заради нашого мирного сьогодення. Тому це найменше, що ми можемо робити – підтримати їх та надати такі безкоштовні заняття, - додає співзасновник Спортивного простору Праджат Олексій Яницький. – Ми знаємо з досвіду інших міст, що військові з ампутаціями — практично 100% присвячують себе спорту, відшукуючи кожен для себе свій вид. Тому хочемо, щоб так було і у Рівному.

А співзасновник Спортивного простору Праджат Олексій Твердохліб впевнений, що це допоможе нашим військовим підтримати їх бойовий дух та відновитися у мирному житті.

Якщо і ви знаєте таких людей - рекомендуйте та записуйтеся на заняття.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ