Домашні пончики з нутеллою: такі, що пальчики оближете!
2 яйця
250 мл молока
50 г вершк.масло
Ванілін
2-3 ст/л цукру
1,5 ч/л дріжджі
Сіль
Борошна-500-700 г (визначтеся з консистенцією тіста)
Начинка
Нутелла
- в теплому молоці розчинити олію, додати цукор, дріжджі і добре перемішати.
- Далі додаємо ванілін, яйця, просіюємо борошно і замішуємо м'яке, гладке тісто, (Приблизно 20-30 г вершкового масла додаємо та замішуємо до гладкості)
- прибираємо в тепле місце піднятися
- далі тісто скачуємо, з формочкою або з чашкою, кладемо на деко піднятися хвилин 30-40.
- далі посмажимо в рослинному маслі, двох сторін і неймовірно м'які, смачні пончики готові
- начинку покладемо після остигання
рецепт, смачно, корисні поради господиням, "Готуємо вдома, готуємо разом
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 391
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 341
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 444
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 400
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 428