Ми у Facebook
22.10.2022, 07:30

Котлети з капусти, що не залишать вас байдужими: рецепт

Легкий рецепт незвичних котлет!
СКЛАДОВІ:

Борошно пшеничне - 0,5 склянки;
Крупа манна - 0,5 склянки;
Капуста білокачанна, можна молоду – 1 кг;
Цибуля ріпчаста - 1 шт;
Часник - 2 зуб;
Спеції – за смаком;
Сіль за смаком;
Сухарі панірувальні;
Олія рослинна для смаження;
Зелень (у мене кріп) - 1/2 пучка.

ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту розріжте на 4 частини та приваріть у підсоленій воді хвилин 8-10, час залежить від зрілості капусти: якщо молода або обдайте окропом або обваріть хвилини 3-5. Відкиньте капусту на друшляк, пропустіть через м'ясорубку і відіжміть, щоб видалити воду. Дрібно наріжте або подрібніть у блендері цибулю та пропустіть часник через прес, кріп дрібно наріжте. До капусти додайте цибулю, часник та зелень. Посоліть, приправте спеціями до смаку. Додайте борошно, манну крупу, ретельно перемішайте. Сформуйте з цієї маси котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на олії до хрусткої золотистої скоринки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ