Ми у Facebook
22.10.2022, 13:45

Яблучна шарлотка в мультиварці: рай для ваших вуст

Пиріг з яблук, що називається шарлоткою, знайомий кожному з нас з дитинства - рецепт цього популярного і простого десерту в багатьох сім'ях передається з покоління в покоління. Я ж хочу з вами поділитися рецептом для якого не потрібна духовка, а просто мультиварка
Отже, нам знадобиться:

яйця - 2 шт;
цукор – 100 гр;
борошно - 100 гр;
розпушувач - 1/2 ч.л;
ванілін - 2 гр;
яблука (у мене 3 шт) чим більше тим смачніше
кориця до смаку
вершкове масло для змащування дна мультиварки

Приготування:

Для початку з'єднуємо яйця з цукром і збиваємо до розчинення цукру. Змішуємо сухі інгредієнти (борошно, розпушувач та ванілін) і додаємо до яєчної суміші та все перемішуємо.
Далі нарізаємо яблука і більшу частину додаємо в тісто і перемішуємо.
Дно чаші ми змащуємо вершковим маслом, посипаємо цукром і корицею, і красиво викладаємо частину яблук, що залишилася. Потім на яблука викладаємо тісто і відправляємо в мультиварку – режим випікання на 40-45 хвилин.
По закінченню акуратно перевертаємо на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося цим дуже смачним, ніжним і пряним десертом.





На правах реклами