Яблучна шарлотка в мультиварці: рай для ваших вуст
яйця - 2 шт;
цукор – 100 гр;
борошно - 100 гр;
розпушувач - 1/2 ч.л;
ванілін - 2 гр;
яблука (у мене 3 шт) чим більше тим смачніше
кориця до смаку
вершкове масло для змащування дна мультиварки
Приготування:
Для початку з'єднуємо яйця з цукром і збиваємо до розчинення цукру. Змішуємо сухі інгредієнти (борошно, розпушувач та ванілін) і додаємо до яєчної суміші та все перемішуємо.
Далі нарізаємо яблука і більшу частину додаємо в тісто і перемішуємо.
Дно чаші ми змащуємо вершковим маслом, посипаємо цукром і корицею, і красиво викладаємо частину яблук, що залишилася. Потім на яблука викладаємо тісто і відправляємо в мультиварку – режим випікання на 40-45 хвилин.
По закінченню акуратно перевертаємо на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося цим дуже смачним, ніжним і пряним десертом.
корисні поради госпдиням, готуємо разом, рецепт, шарлотка, готуємо вдома
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 222
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 193
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 264
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 356
Відвага на передовій: подвиги бійця з Рівненщини
Олександр Климець народився у Сарненському районі Рівненської області в селі Ординки. З дитячих років був рішучим та вольовим хлопчиком, готовим підставити своє плече кожному.
переглядів: 477