Ми у Facebook
25.10.2022, 13:53

«Школа сучасного тренера»: що це за нова ініціатива у Рівному

Прагнеш особистісного зростання? Цікавишся вражаючими мистецькими подіями у Рівному? Мрієш реалізувати свій потенціал на максимум? Хочеш започаткувати власний бренд? Волієш подолати надокучливі страхи та комплекси? Тоді нова унікальна пропозиція – саме те, що тобі потрібно.
Психологічні проекти та тренінги, над створенням яких ми з командою працюємо з року в рік, стануть опорною точкою для твоїх позитивних змін.

Хто я?
Олена Главінська – засновниця та організаторка проєкту «Школа сучасного тренера», а також:

 психологиня;
 бізнес-тренерка;
 коуч-консультантка;
 кандидатка психологічних наук;
 докторка філософії;
 доцентка кафедри загальної психології Рівненського Державного Гуманітарного Університету;
 засновниця проєкту «Нічний тренінг-марафон "DRIVE/NIGHT"».



Що це таке? «Drive-Night» – нічний психологічний тренінг-марафон для всіх охочих провести час весело та з користю. Кожгого разу ми обиаємо нову актуальну тему відповідно до запитів молоді – і готуємо тренінг, який складається з якісно підібраної теорії та захоплюючих практичних вправ на її закріплення.
Чому саме вночі? Все просто: зміна формату, незвичайна атмосфера, пробудження творчості та «прихованих сторін підсвідомості». Швидкі знайомства, круті психологічні техніки, корисна інфо, яку не знайдеш відкривши перше посилання в google, купа вражень, які неможливо описати словами, а лише відчути та прийти знову – усе це чекає тебе на проекті “DRIVE/NIGHT”. Учасником може стати кожен, хто прагне цікавиться психологією, прагне розвитку, незабутніх емоцій а також хоче спробувати щось нове та незвичне у місті Рівному.



Тепер про жіночність та красу. «Школа сучасної жінки» - це психологічгий проєкт для жінок, які прагнуть глибше пізнати себе, розвинути свою жіночність та силу зваблення, посилити енергію аніми, навчитися використовувати усі особливості та переваги жінки з користю. До того ж, наш проєкт про стиль та імідж: куди ж без них, адже справжня сучасна леді – це внутрішня гармонія та зовнішня краса. З Вами працюватиме креативна команда справжніх фахівців: психолог, стиліст, імідж-консультант, візажист, косметолог, ароматерапевт, мистецтвознавець, експерт з етикету. Наша мета – поділитися знаннями, а також досвідом мистецтва бути жінкою! Навчання проводитиметься за блоками: «Світська пані», «Щастя селф-мейд», «Імідж», «Робота і кар’єра», «Мова тіла», «Філософія насолоди», «Секрети жінки», «Геометрія стосунків», «Формула мрії», «Психологія камасутри».



А терер, як то кажуть, «вишенька на торті» - наш особливий проект: «Школа сучасного спікера» Цільова аудиторія: управлінці, керівники, викладачі освітніх навчальних профорієнтаційних закладів, вчителі, організатори гуртків розвитку молоді, тренери та усіх тиі, хто працює у сфері «людина-людина»: освітяни, працівники творчої та мистецької галузі. Унікальність проекту: навчання проводиться командою висококваліфікованих фахівців-практиків; якісна інтерактивна офлайн-підготовка; програма містить сучасні навчальні інструменти, методи і технології орієнтовані на особисісне зростання та розкриття потенціалу кожного учасника. Методи роботи: міні-лекції, інтерактиви, групові дискусії, «мозговий штурм», елементи відео-тренінгу, моделювання ситуацій реального досвіду, психодинамічні вправи. Показником якості нашого проекту є відгуки учасників, а так, як вони завжди позитивні – радо запрошуємо саме тебе!







На правах реклами