25.10.2022, 17:23
Домашній зефір за простим та смачним рецептом
Зефіримо удома! Рецепт простий та швидкий! Не важко! Зате як смачно і, звичайно ж, домашній!
⠀
⠀
Рецепт:
- Білок - 60 г (це від 2 яєць)
- Цукор - 60 г
- Сіль-щіпка.
⠀
Сироп:
- Сік з мандаринок - 180 мл
- Цукор - 220 г
- Вода - 50 мл
- Агар-агар - 8 г
⠀
Приготування:
Наперед приготуємо мандариновий сік. Переб'ємо в блендері і процідимо через сито. Відкладемо убік. А поки приступимо до білків. Білки зіб'ємо міксером, поступово додамо цукор в 4 етапи. Збиваємо до щільних піків.
Відкладемо убік.
Приступимо до сиропу: Візьмемо чашу або ківш, як вам буде зручно (але дно має бути не тонким). Далі увіллємо сік, цукор, воду, агар-агар, добре перемішуємо, даємо закипіти і варимо ще 5 хвилин на повільному вогні. Переодично помішуємо.
Знімаємо з вогню і відразу ж вливаємо тонким струмком в білкову масу, за допомогою міксера збиваємо. З'єднаємо всю масу і ще 5 хвилин зіб'ємо міксером.
Далі беремо насадку та кондитерський мішок і формуємо зефіри, як показано на відео!
Вони відразу висихають та ущільнюються, але ми даємо їм відстоятися так 5 годин. Потім склеїмо 2 половинки, посипаємо пудрою і насолоджуємось!
- Білок - 60 г (це від 2 яєць)
- Цукор - 60 г
- Сіль-щіпка.
⠀
Сироп:
- Сік з мандаринок - 180 мл
- Цукор - 220 г
- Вода - 50 мл
- Агар-агар - 8 г
⠀
Приготування:
Наперед приготуємо мандариновий сік. Переб'ємо в блендері і процідимо через сито. Відкладемо убік. А поки приступимо до білків. Білки зіб'ємо міксером, поступово додамо цукор в 4 етапи. Збиваємо до щільних піків.
Відкладемо убік.
Приступимо до сиропу: Візьмемо чашу або ківш, як вам буде зручно (але дно має бути не тонким). Далі увіллємо сік, цукор, воду, агар-агар, добре перемішуємо, даємо закипіти і варимо ще 5 хвилин на повільному вогні. Переодично помішуємо.
Знімаємо з вогню і відразу ж вливаємо тонким струмком в білкову масу, за допомогою міксера збиваємо. З'єднаємо всю масу і ще 5 хвилин зіб'ємо міксером.
Далі беремо насадку та кондитерський мішок і формуємо зефіри, як показано на відео!
Вони відразу висихають та ущільнюються, але ми даємо їм відстоятися так 5 годин. Потім склеїмо 2 половинки, посипаємо пудрою і насолоджуємось!
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1215корисні поради господиням, смачно, готуємо вдома, домашні рецепти, зефір
Інші статті рубрики:
росіяни вдарили по енергооб'єктах: В деяких областях вводять графіки відключень електрики
Укренерго повідомляє про наслідки нічної атаки росіян.
переглядів: 80
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1169
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 474
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 467
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 505