Ми у Facebook
27.10.2022, 11:30

У Рівному презентували унікальний для України підручник

На юридичному факультеті Міжнародного економіко-гуманітарного університету відбулась презентація нового підручника «Пенітенціарна кримінологія».

Підручник «Пенітенціарна кримінологія» на сьогодні є першим в Україні виданням з цієї проблематики та не має аналогів. Він має на меті розширити спектр знань здобувачів вищої освіти щодо вчинення засудженими та персоналом місць несвободи кримінальних правопорушень та розкрити шляхи їх запобігання.



Презентацію нового навчального доробку здійснили професори кафедри кримінально-правових та адміністративно правових дисциплін Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука: доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Іван Богатирьов, кандидат юридичних наук, професор, академік Академії адміністративно-правових наук України, академік Міжнародної кадрової академії Андрій Боровик, доктор філософії в галузі права, академік Академії адміністративно-правових наук України Наталія Деревянко.

Підручник «Пенітенціарна кримінологія» є колективною працею професорів Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, Національної академії внутрішніх справ, Одеського державного університету внутрішніх справ, Академії державної пенітенціарної служби, Національної академії державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, Донецького університету економіки та права.



У презентації в онлайн та офлайн режимі взяли участь понад 100 учасників: професорів вищих навчальних закладів, адвокатів, суддів, прокурорів, працівників пенітенціарних установ та студентів. Перед присутніми в онлайн режимі виступив генеральний директор Видавничого дому «Гельветика» Олег Головко, який надав інформацію щодо можливості придбання нового навчального доробку та розповів про результати співпраці з університетом у 2022 році.

Проректор з наукової роботи від імені авторів підручника підписав подарункові екземпляри найбільш активним під час презентації студентам.








На правах реклами