Ми у Facebook
28.10.2022, 10:00

Рецепт дня: Як приготувати хрусткі нагетси вдома

Соковиті всередині та з хрумкою скоринкою зовні - це про курячі нагетси, які часто можна зустріти у меню фастфудів. Та є простий і смачний рецепт як приготувати нагетси вдома.
Інгредієнти:

300 - 400 г курячого філе
2 яйця
100 г борошна
100 г панірувальних сухарів або паніровки
за смаком паприки
за смаком солі та перцю.

Спосіб приготування:

Куряче філе помийте і позбавте від зайвого жиру чи хрящиків. Наріжте філе шматочками і перекрутіть на фарш. Додайте у фарш за смаком паприку, сіль і перець, сушений часник. Добре відбийте фарш, щоб він став більш щільним і однорідним і нагетси в процесі приготування не розпалася. Для цього вийміть весь фарш руками з миски. Тепер, притримуючи миску, киньте фарш з невеликим зусиллям назад в миску. Повторіть процедуру 5-6 разів.

Сформуйте з фаршу нагетси - такі собі невеликі котлетки. Головне не робити їх занадто великими або дуже маленькими. Візьміть три ємності. В одній буде злегка збиті яйця, у другій - борошно, а панірувальні сухарі - в третій. Спочатку обваляйте нагетси в борошні. Потім акуратно занурте нагетси в збите яйце. І далі обваляйте нагетси в панірувальних сухарях. готові вироби обсмажте у гарячій олії.



Хрумкайте на здоров'я!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ