Ми у Facebook
31.10.2022, 16:30

Які огірки посіяти перед Новим роком: нові сорти

Літо зовсім нещодавно закінчилося, а вже хочеться своїх свіжих та соковитих огірків...
Саме тому ми підготували топ-8 нових сортів огірків, які вже можна сіяти!
1. Огірок Берендей – врожайний скоростиглий (45 – 50 днів від сходів до плодоношення) гібрид жіночого типу цвітіння. Стійкий до справжньої борошнистої роси та кореневих гнилей. Має унікальну тіневитривалість.

2. Огірок Генріх – високоврожайний гібрид нового покоління для різних кліматичних зон із надзвичайно тривалим терміном плодоношення. Тіневитривалість, добре переносить тривалі зниження температури до 12-14ºС.

3. Огірок Зелений крокодил - високоврожайний середньостиглий (50-57 днів від сходів до плодоношення) гібрид змішаного типу цвітіння. Відрізняється хорошими смаковими якостями та підвищеною тіньовитривалістю.

4. Огірок Квартирант – спеціальний гібрид для вирощування у кімнаті! Рослина дуже компактна, з маленьким листям, не обростає бічними пагонами. Придатний для вирощування у будь-яких типах теплиць.

5. Огірок Новорічний сюрприз – дуже ароматні та соковиті плоди, призначені для свіжого споживання. Рослина має високу стійкість до зниженої освітленості.

6. Огірок Папенькина донька – скоростиглий (40 – 43 дні від сходів до плодоношення) гібрид, який дає високі врожаї навіть за несприятливих умов вирощування. Стійкий до справжньої борошнистої роси та оливкової плямистості.

7. Огірок Рафаель – середньостиглий (50 – 55 днів від сходів до плодоношення) салатний гібрид для стійкості до кореневих гнил. Відрізняється високою ранньою та загальною врожайністю.

8. Огірок Трюкач - ранньостиглий гібрид, який цінується за розтягнуту віддачу врожаю та високу стійкість до несприятливих факторів довкілля та хвороб.





На правах реклами