Рецепт овочевих оладок: за вуха не відтягнеш
Капуста – 400 гр
Морква - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Часник - 1 шт
Яйця - 2-3 шт
Борошно -2-3 ст.л
Зелень - пучок
Сіль/чорний мелений перець - за смаком
Олія - для смаження
Готуємо:
1). Капусту дрібно шаткуємо ножем або натираємо на тертку. Добре віджимаємо її руками, щоб капуста стала м'якою.
2). Моркву натираємо на дрібній тертці, цибулю - на великій. Часник пропускаємо через прес.
3). У мисці з'єднуємо капусту, моркву, цибулю, часник, яйця, борошно, зелень, сіль та перець. Все перемішуємо.
4). Сковороду розігріваємо і змащуємо олією. Ложкою викладаємо овочеву суміш, у вигляді оладки. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

"Готуємо вдома, готуємо разом, оладки, рецепт, домашні рецепти
У центрі Рівного трапилась аварія: що відомо

У Рівному в центрі міста, на вулиці Соборній, сьогодні аварія спричинила затори на деякий час.
переглядів: 262
Як не набрати зайві кілограми на Великдень: топ-3 поради

Великодні свята - це період, коли дуже легко набрати кілька зайвих кілограмів. Смачна паска, крашанки, м'ясні страви та відсутність фізичного навантаження лише сприяють цьому.
переглядів: 1762
Фарбуємо великодні яйця в каркаде: найпростіший спосіб

Яйця, пофарбовані цим способом дуже схожі на зоряне небо, космос, або аквамарин.
переглядів: 1268
Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне

Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
переглядів: 173
15 унікальних великодніх писанок встановили біля Дубенського замку

Напередодні Великодня Дубно вчетверте поспіль зустрічає весну яскравою та неповторною Алеєю писанок, яка розкинулася біля величного Дубенського замку на Рівненщині. Цього року алею прикрашають 15 унікальних великодніх фігур, створених місцевими майстрами та юними художниками.
переглядів: 297