Рецепт овочевих оладок: за вуха не відтягнеш
Капуста – 400 гр
Морква - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Часник - 1 шт
Яйця - 2-3 шт
Борошно -2-3 ст.л
Зелень - пучок
Сіль/чорний мелений перець - за смаком
Олія - для смаження
Готуємо:
1). Капусту дрібно шаткуємо ножем або натираємо на тертку. Добре віджимаємо її руками, щоб капуста стала м'якою.
2). Моркву натираємо на дрібній тертці, цибулю - на великій. Часник пропускаємо через прес.
3). У мисці з'єднуємо капусту, моркву, цибулю, часник, яйця, борошно, зелень, сіль та перець. Все перемішуємо.
4). Сковороду розігріваємо і змащуємо олією. Ложкою викладаємо овочеву суміш, у вигляді оладки. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

"Готуємо вдома, готуємо разом, оладки, рецепт, домашні рецепти
Два випадки кору виявили на Дубенщині від початку року

З початку поточного року на території Дубенщини було виявлено два випадки кору. Цю інформацію надав Юрій Муха, керівник Дубенського районного відділу ДУ "Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб", під час засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
переглядів: 16
У Рівному можна навчитися скандинавській ходьбі

Завтра, 1 квітня, у парку ім. Т. Шевченка, біля літньої сцени відбудуться заняття.
переглядів: 348
Унікальні вітання з Днем флориста

Сьогодні, 31 березня, в Україні святкують День флориста. Пропонуємо вашій увазі кілка вітань з цим професійним святом.
переглядів: 805
Що обіцяє сьогоднішній день?

Низка прикмет, на які варто звернути увагу сьогодні, 31 березня, дозволять спрогнозувати погоду на кілька днів вперед.
переглядів: 355
Місяць великих змін: астропрогноз на квітень для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтеся, що вам підготували зорі у новому місяці.
переглядів: 473