Ми у Facebook
01.11.2022, 09:25

Рецепт дня: Тісто для пухких біляшів

Пухкенькі, м'якенькі, рум'яні та з хрумкою скоринкою - біляші з м'ясом. Це одна з улюблених страв фастфуду, а все тому, що смачна й швидко з'їдається.
Швидко та просто готувати смачне тісто для біляшів за цим рецептом. А з начинкою імпровізуйте. Підійде і курячий і свинячий фарш, підсоліть й поперчіть до смаку, додайте перекручену цибулю, трошки холодної води і отримаєте класичну соковиту начинку!

Отож, для приготування пухкого тіста для біляшів вам знадобиться:

ОПАРА
- 200 грам теплого молока,
- 2 ст.л цукру
- 1 ст.л дріжджі(сухі).

Змішати все разом і залишити на 15 хв, щоб піднялась "шапочка"(активізувались дріжджі).

ТІСТО
- 200 грам води теплої
- 1 ст.л солі
- 4 ст.л олії
- борошно(замішати тісто, але не забивати сильно борошном, тісто вийде м'яке, липнутиме до рук).

Тісто виложити в миску попередньо змащену олією, накрити плівкою і залишити на 1 год. в теплому місці. Підняте тісто поділити на шматки та сформувати біляші з начинкою. Смажити у великій кількості олії. Попередньо добре розігрійте її.

СМАЧНОГО!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ