Ми у Facebook
01.11.2022, 22:00

Астрологічний прогноз на листопад 2022: що на вас чекає?

Дізнайтесь, що вам пророчать зірки у новому місяці.
Овен
Для вогняних дітей Марса листопад буде сприятливим у всіх сенсах. Протягом місяця вам вдасться гармонійно поєднувати будинок, роботу та здоровий спосіб життя.

Телець
Протягом усього листопада Венера проходитиме за знаком Тельця, роблячи з'єднання з вашим Сонцем. У цей період ви почуватиметеся врівноважено. Звертайте увагу на своє натхнення, творчі пориви не раз вас освітлюватимуть, і обов'язково приведуть до результату.

Близнюки
У листопаді ви сяятимете. Життя готує для Вас багато сюрпризів. Здебільшого вони будуть радісні. Адже у багатьох Близнюків у цей період буде Соляр (сполучення натального та транзитного сонця). А отже, настане час загадувати бажання. Але й неприємні речі в листопаді теж можуть статися - причому там, де Ви очікуєте цього найменше.

Рак
Вразливе місце для Раків у листопаді – це їхній настрій. І це ж їх скарбниця: переживаючи черговий напад всесвітньої туги, Ви, швидше за все, зіткнетеся з нерозумінням з боку оточуючих. Зате почерпнете в ній натхнення та сили для нових творчих звершень. Раки, народжені наприкінці червня, можуть відчути особливий вплив чорного Місяця Ліліт і зіткнуться з провокаціями та спокусами.

Лев
У листопаді на Вас чекатимуть успіхи на всіх напрямках. Навколишнім може здатися, що удача сама йде до Вас у руки, але тільки Вам відомо якої праці варті ці життєві досягнення. Найбільш сприятливий аспект із планетою удачі - Юпітером буде у Левів, народжених наприкінці липня.
Щоб не втратити те, що напрацювали у листопаді, розставте пріоритети наперед. Заодно не розпорошуватиметеся на ті сфери життя, які зараз не вимагають особливої уваги.

Діва
У листопаді на вас чекають сприятливі аспекти від планети кохання та грошей Венери, а також від планети, яка відповідає за інтелект — Меркурія. Останній місяць осені запам'ятається вам відчуттям впевненості у собі, радості та гармонії зі світом.

Терези
Дві речі допоможуть представникам повітряної стихії залишитись у рівновазі протягом листопада. По-перше, не дратуйтеся через дрібниці. Уважно відстежуйте думки і обсмикуйте себе, якщо знову починаєте злитися на оточуючих. По-друге, не припиняйте вічний пошук: тиха гавань — це не те, чого шукають Терези, у духовному плані так точно.

Скорпіон
Цього місяця для жінок-Скорпіонів актуальна приказка: «за двома зайцями поженешся — жодного не зловиш». А враховуючи, що ви здатні бігати і за трьома, то зараз саме час розставити пріоритети: визначте, що для вас головне і спямуйте сили у цей напрямок.

Стрілець
Ваше вміння швидко розуміти буде як ніколи до речі. Як у робочих питаннях, так і у справах серцевих. Тільки заради всього святого, не рубайте з плеча. Подумайте, перш ніж робити або говорити. Інакше можна зіпсувати стосунки навіть із тими, з ким їх, здавалося б, зіпсувати неможливо.

Козеріг
Листопад буде багатий на різні пропозиції. Вони посипляться як із рогу достатку. Для Вас цей час виявити терпіння і ретельно вивчити всю інформацію, що надходить ззовні - тільки так можна вибрати найкраще. Почуття радості та впевненості у собі буде з вами протягом усього місяця.

Водолій
Романтики та нерозсудливості у листопаді-місяці у Вас буде з головою. Головне — вчасно озирайтеся на всі боки, щоб пригоди не обернулися проблемами.

Риби
Головне для представників цього водяного знаку у листопаді — намагатися приємно проводити час та уникати стресових ситуацій. Намагайтеся частіше вибиратися з друзями, навіть якщо це будуть легкі розмови, які ні до чого не зобов'язують. Зараз Ви потребуєте цього.





На правах реклами