Ми у Facebook
02.11.2022, 15:05

Томатний соус з базиліком: домашній рецепт для вас

Збережіть рецепт для себе і спробуйте, друзі!
Інгредієнти:

Помідори - 5 кг
Цукор - 3 ст.
Сіль - 4 ст.
Бальзамічний оцет - 1 ст.
Мелений чорний перець - 1 ч. Л.
Базилік - 2 пучки
Трави (орегано, чебрець, петрушка) - на смак
Лимонний сік - 6 ст.

Приготування:

1. Очистити помідори від шкіри, нарізати шматочки невеликими порціями. Ми все виливаємо на сковороду.
2. Додайте цукор, сіль, оцет і перець. Ми ставимо каструлю на вогонь, доводимо суміш до кипіння і готуємо на повільному вогні протягом 1-1,5 годин, періодично помішуючи, до бажаної консистенції соусу.
3. Зніміть з вогню, додайте подрібнену свіжу траву.
4. Вилийте 1 ст.л. в кожну підготовлену банку. Лимонний сік, викладіть соус, закрийте кришку і закрутіть.





На правах реклами