Томатний соус з базиліком: домашній рецепт для вас
Помідори - 5 кг
Цукор - 3 ст.
Сіль - 4 ст.
Бальзамічний оцет - 1 ст.
Мелений чорний перець - 1 ч. Л.
Базилік - 2 пучки
Трави (орегано, чебрець, петрушка) - на смак
Лимонний сік - 6 ст.
⠀
Приготування:
1. Очистити помідори від шкіри, нарізати шматочки невеликими порціями. Ми все виливаємо на сковороду.
2. Додайте цукор, сіль, оцет і перець. Ми ставимо каструлю на вогонь, доводимо суміш до кипіння і готуємо на повільному вогні протягом 1-1,5 годин, періодично помішуючи, до бажаної консистенції соусу.
3. Зніміть з вогню, додайте подрібнену свіжу траву.
4. Вилийте 1 ст.л. в кожну підготовлену банку. Лимонний сік, викладіть соус, закрийте кришку і закрутіть.
рецепт, готуємо вдома, смачно, корисні поради господиням, томатний соус
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 410
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 408
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 451
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 385
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 422