Томатний соус з базиліком: домашній рецепт для вас
Помідори - 5 кг
Цукор - 3 ст.
Сіль - 4 ст.
Бальзамічний оцет - 1 ст.
Мелений чорний перець - 1 ч. Л.
Базилік - 2 пучки
Трави (орегано, чебрець, петрушка) - на смак
Лимонний сік - 6 ст.
⠀
Приготування:
1. Очистити помідори від шкіри, нарізати шматочки невеликими порціями. Ми все виливаємо на сковороду.
2. Додайте цукор, сіль, оцет і перець. Ми ставимо каструлю на вогонь, доводимо суміш до кипіння і готуємо на повільному вогні протягом 1-1,5 годин, періодично помішуючи, до бажаної консистенції соусу.
3. Зніміть з вогню, додайте подрібнену свіжу траву.
4. Вилийте 1 ст.л. в кожну підготовлену банку. Лимонний сік, викладіть соус, закрийте кришку і закрутіть.
рецепт, готуємо вдома, смачно, корисні поради господиням, томатний соус
На Рівненщині у 2024 році виплатили 3,5 млрд грн соціальної допомоги
Упродовж минулого року в Рівненській області на соціальні виплати спрямували 3,5 мільярда гривень.
переглядів: 223
У Львові розпочали будівництво першого крематорію
У Львові зроблено важливий крок у напрямку сучасного та екологічного підходу до сфери поховань. На території Голосківського кладовища урочисто заклали капсулу на місці майбутнього крематорію.
переглядів: 381
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками- Віктором Гричиною з Зарічненської громади, Валерієм Яйченею з Вараської громади, а також Петром Середою, Назаром Мозольом, Олександром Чудіновичем та Миколою Бречком із Рівненського району.
переглядів: 305
Цікаві факти про водні ресурси Рівненщини
Рівненська область багата на водні ресурси, які формують її природний ландшафт і забезпечують екологічний баланс.
переглядів: 244
Купатися чи не купатися на Водохреще?
Незабаром нас очікує велике свято – Хрещення Господнє. У цей день православні освячують воду, а також пірнають в ополонку.
переглядів: 1151