Ми у Facebook
03.11.2022, 07:31

Опалювальний сезон у Рівному: Кому першочергово підключать тепло

Сьогодні, 3 листопада, у Рівному розпочинається опалювальний сезон. Це найпізніша дата, коли рівнянам подавали тепло. В попередні роки сезон починали ще в середині жовтня або в двадцятих числах.
Опалювальний сезон у Рівному стартує з 3 листопада, відповідне розпорядження підписав міський голова Рівного Олександр Третяк. У Рівнетеплоенерго повідомили почерговість подачі теплоносія.

Першочергово Рівнетеплоенерго підключатиме заклади освіти, медзаклади та будинки обласного центру, які мають акти готовності до опалювального сезону.

Про це повідомив речник підприємства Олексій Кривошеєв. Газові котли запускатимуть після розпломбування лічильників Рівнегазом. Твердопаливні котельні запустять одразу.

До слова, 3 листопада починається опалювальний сезон і в Луцьку.

"Першочергово буде подаватись тепло в заклади освіти, лікарні й дошкільні навчальні заклади. Потім будуть підключатись будинки інших споживачів. Першочергово буде надаватися перевага тим будинкам, у яких є акти готовності до початку опалювального сезону. Тому закликаю тих голів ОСББ і керівників управляючих компаній, які ще не пройшли цю процедуру, не нехтувати цим і зробити акти готовності до початку опалювального сезону", — коментує речник Рівнетеплоенерго Олексій Кривошеєв.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ