Ми у Facebook
03.11.2022, 15:45

Цікаві ідеї приготування супів-пюре з гарбузи

Прийшов листопад - час смачних рецептів з гарбузи. Портал OGO.ua пропонує приготувати добрий суп-пюре.
Гарбузовий суп-пюре з сухариками і беконом

Для цієї страви нам знадобляться такі продукти:

гарбуз 300 гр
морква 1 шт
картопля 1 шт
часник 2 зубчика
чорний хліб
бекон 100 гр
масло вершкове 20 гр
молоко чи вершки 1 стакан
сіль перець.

Очищені овочі варимо з додаванням вершкового масла до готовності. Бекон і чорний хліб відправляємо в духовку приблизно на 7 хвилин, щоб добре засмажилося.

До овочів додаємо стакан молока чи вершків, солимо, перчимо і далі массу добре збиваємо блендером. Додаємо засмажений бекон, сухарики та прикрашаємо зеленню. Наш суп-пюре готовий, можна подавати до столу.

Гарбузовий суп-пюре з куркою

Для приготування дієтичного супу з гарбуза, овочів і курятини нам потрібні наступні продукти:

курка для бульона 300 гр
цибуля 1 шт
морква 1 шт
перець болгарський 1 шт
гарбуз 300 гр
сіль
коріандр
перець чорний
білий хліб (для сухариків)
прованські трави
олія соняшникова
сметана зелень.

Для початку треба приготувати бульон з курки. Коли вода закипить, додаємо цибулю. Готове м’ясо відділяємо від кісток.

Овочі треба нарізати кубиками і слегка підсмажити на сковорідці. Далі зварити їх до повної готовності, а потім за допомогою блендера зробити однорідну масу, посолити, поперчити.

Нарізаний хліб з прованськими травами і олією необхідно відправити на сковорідку, смажити до золотистого кольору. До готового овочевого пюре додати м’ясо, сметану, зелень і подавати до столу.





На правах реклами