Оладки на кефірі з яблуками: смачний осінній рецепт
- Кефір-1 склянка
- Яйця-1 шт
- Борошно-1 склянка
- Цукор за смаком
- Сода-0,5 ч.л
- Яблука-1 велике
- Олія - для смаження
Приготування:
- У мисці віночком збити яйце з цукром.
- Додати кефір (кімнатної температури) трохи збити.
- Додати соду, перемішати.
- Додати просіяне борошно і перемішувати віночком до зникнення грудочок. Тісто має вийти консистенції густої сметани.
- Яблука очистити від шкірки, порізати на дрібні кубики або натерти на тертці.
- Розігріти сковорідку з олією і ложкою викласти на сковороду оладки. ✔Смажити оладки з яблуками на помірному вогні, з двох сторін, до утворення золотистого кольору.
Смачного!

оладки, рецепт, готуємо вдома, смачно, корисні поради господиням
На Рівненщині медики врятували життя 25-річному чоловікові

3 травня о 5:45 ранку на лінію «103» надійшов тривожний виклик від 25-річного жителя села Симонів, який повідомив про сильну задишку та проблеми з диханням.
переглядів: 5
Рівненська медична академія запрошує на День відкритих дверей

10 травня о 11:00 Рівненська медична академія гостинно відкриє свої двері для всіх охочих познайомитися з одним із провідних медичних закладів області.
переглядів: 421
Львівські лікарі подарували нове життя 16-річній Соломії з Рівного

16-річна Соломія з Рівного, яка два роки жила в очікуванні донорської нирки через ниркову недостатність, спричинену ускладненнями після COVID-19, отримала свій шанс на нове життя. Спеціалісти Центру трансплантології Першого медичного об’єднання Львова успішно провели дівчинці пересадку донорського органу.
переглядів: 372
В Україні на третину побільшало мільйонерів за рік

Державна податкова служба України повідомила про значне зростання кількості громадян, які задекларували доходи понад мільйон гривень за 2024 рік. Цей показник збільшився на вражаючі 63% порівняно з попереднім роком, що свідчить про помітне зростання добробуту певної частини населення країни.
переглядів: 447
Швидко і ситно: готуємо ліниві пельмені за 40 хвилин

Спробуйте приготувати ліниві пельмені за нашим рецептом. Його перевага у тому, що страва готується дуже швидко, але не відстає від звичайних пельменів за смаком.
переглядів: 1049