Гарбузові палички запечені в духовці: смакота, яку варто спробувати
Гарбуз - 750 г
Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
Паприка копчена мелена - 1 ч. л.
Часник сухий гранульований – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Перець чорний мелений - на кінчику ножа
Петрушка свіжа (за бажанням) - за смаком
⠀
Приготування:
1. Гарбуз мий, очищаємо від жорсткої шкірки.
Нарізаємо соломкою завтовшки приблизно 1 см. Заливаємо чистою водою на 20 хвилин.
2. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
3. Кладемо гарбуз на друшляк. Після того, як стіче вода, обсушуємо гарбузову соломку за допомогою паперового або чистого рушника.
4. Посипаємо соломку крохмалем і перемішуємо. Потім поливаємо олією і ще раз перемішуємо так, щоб усі скибочки були покриті олією.
5. Застилаємо лист пергаментним папером.
Викладаємо гарбузові палички в один шар на лист. Помірно посипаємо сіллю, паприкою і гранульованим часником.
6. Ставимо в духовку та запікаємо 20-30 хвилин при температурі 190 градусів.
7. Готові гарбузові палички знімаємо з листа і подаємо до столу. За бажанням посипаємо їх подрібненою зеленню петрушки.
⠀
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 365
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 322
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 430
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 387
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 422