11.11.2022, 11:00
Рецепт дня: Найсмачніший Львівський сирник
Рецепт класичного Львіського сирника повинен бути у кожної господині. Цей ніжний, солодкий та ароматний десерт підійде до будь якого застілля.
Для приготування класичного Львівського сирника вам знадобиться:
- 500 грамів кисломолочного жирного сиру,
- 1 склянка цукру,
- 130 грамів вершкового масла,
- 4 яйця,
- 1 с.л манної крупи,
- 50 грамів родзинок,
- 3 ст.л сметани,
- 2 ст. л какао,
- цедра одного лимона.
Жовтки збити з цукром, додати манку, масло, родзинки і цедру лимона, після чого все ретельно вимішати. До отриманої суміші додати сир (перетерти попередньо або збити блендером для ніжнішої структури), усе збити міксером на низькій швидкості не більше хвилини.
Білки збити до густої білосніжної піни і додати в сирну масу, акуратно перемішати і викласти у форму для запікання.
У розігріту духовку поставити сирник, випікати 40-60 хвилин при температурі 180º.
Поки сирник печеться, готуйте поливку. Столову ложку масла і 2 столові ложки цукру перемішати, поставити на невеликий вогонь, постійно помішуючи розтопити. Додати 3 столові ложки сметани і 2 столові ложки какао, вимішати до однорідності і довести до кипіння.
Готовий вистиглий сирник полити шоколадною глазур’ю і помістити в холодильник.
- 500 грамів кисломолочного жирного сиру,
- 1 склянка цукру,
- 130 грамів вершкового масла,
- 4 яйця,
- 1 с.л манної крупи,
- 50 грамів родзинок,
- 3 ст.л сметани,
- 2 ст. л какао,
- цедра одного лимона.
Жовтки збити з цукром, додати манку, масло, родзинки і цедру лимона, після чого все ретельно вимішати. До отриманої суміші додати сир (перетерти попередньо або збити блендером для ніжнішої структури), усе збити міксером на низькій швидкості не більше хвилини.
Білки збити до густої білосніжної піни і додати в сирну масу, акуратно перемішати і викласти у форму для запікання.
У розігріту духовку поставити сирник, випікати 40-60 хвилин при температурі 180º.
Поки сирник печеться, готуйте поливку. Столову ложку масла і 2 столові ложки цукру перемішати, поставити на невеликий вогонь, постійно помішуючи розтопити. Додати 3 столові ложки сметани і 2 столові ложки какао, вимішати до однорідності і довести до кипіння.
Готовий вистиглий сирник полити шоколадною глазур’ю і помістити в холодильник.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 2974сирник з родзинками, класиний сирник, чізкейк, рецепт дня, шоколадна глазур, львівський сирник, Спожива
Інші статті рубрики:
Готуємо шакшуку на сніданок: простий рецепт
Якщо вам набридла класична яєшня на сніданок, пропонуємо урізноманітнити її арабським варіантом — приготуйте шакшуку.
переглядів: 964
Передбачення на день: дізнайтесь, що вас чекає сьогодні
Дізнайтеся своє персональне передбачення на 26 січня.
переглядів: 60
26 січня: яке церковне свято відзначають сьогодні
Сьогодні Міжнародний день митника. Віряни вшановують пам'ять святих преподобних Ксенофонта і Марії.
переглядів: 106
Порятунок стосунків та прибутковий проєкт: астропрогноз на неділю
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 26 січня.
переглядів: 192
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів
Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 177