Ми у Facebook
11.11.2022, 16:30

Торт із печива без випічки з заварним кремом та бананом

Такий тортик за смаком буде нічим не гіршим за бісквітний, випечений у духовці, а готується набагато швидше.
Складові:

Печиво - 2 пачки (близько 600 гр)
Банани-2-3 шт

Крем:

Молоко-1,5 ст
Яйця-2 шт
Цукор - 1 ст
Борошно-2 стіл. ложки
Масло вершкове – 2 чайн. ложки
Цукор ванільний – 1 чайн. ложка

Приготування:

- Беремо глибоку чисту та суху каструлю і відправляємо в неї яйця та борошно. Перетираємо ці продукти до однорідності так, щоб грудочок не залишалося.
- Беремо другу каструлю і наливаємо молоко, ставимо на вогонь, кладемо цукор і постійно помішуючи, даємо закипіти.
- Коли молоко почне закипати, вливаємо його в борошняну суміш тонким струмком, постійно перемішуючи лопаткою. Повинна вийти консистенція середньої густоти.
- Ставимо її на вогонь, на повільний, і доводимо масу до загусання, не дозволяючи закипати.
- Коли крем прийме потрібну консистенцію, знімаємо з плити, додаємо ваніль та масло, насамперед розтоплене.
- Швиденько все перемішуємо і швидко відправляємо крем в холод, наприклад, в крижану воду.
- Кладемо на блюдо в два або три шари печива, змащуючи кожен заварним кремом і розкладаючи шматочки банана. Обмазати весь торт кремом і можна обсипати крихтою тортик з печива.
- Спершу трохи тримаємо в теплі, щоб печиво краще просочилося, а потім забираємо в холодильник до подачі на стіл.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ