Ми у Facebook
14.11.2022, 07:37

Як швидко можна отримати кредит онлайн?

Взяти онлайн кредит в умовах сучасного життя так само просто, як сходити до магазину за покупками. Оформлення онлайн кредитів стало можливим після появи на початку десятих років мікрофінансових організацій (МФО). Поява МФО була зумовлена ​​складною фінансовою ситуацією у суспільстві. Світова фінансова криза, що вибухнула в 2008 році, серйозно вдарила по добробуту більшості пересічних громадян. Внаслідок фінансових потрясінь багато людей стали періодично стикатися з необхідністю короткострокових кредитів на невеликі суми. МФО надали таку можливість.
Головна перевага кредитування в МФО перед банківськими кредитами полягає в тому, що гроші можна отримати дуже швидко, будь-коли, на дуже лояльних умовах (наявність паспорта, ідентифікаційного коду, мобільного телефону). Головний мінус - висока відсоткова ставка за кредитом, а також невеликі терміни кредитування та суми. Але з урахуванням високої процентної ставки низькі ліміти кредитування та терміни швидше можна занести у плюс, ніж у мінус.

Чому МФО видають кредити так швидко


«Ларчик» відкривається просто - весь процес перевірки позичальника щодо доцільності видачі йому кредиту проходить в автоматичному режимі. Спеціальна скорингова система, яка підключена до баз даних бюро кредитних історій при надходженні заявки на кредит, перевіряє користувача за наявними базами даних та визначає його надійність, обчислюючи ступінь ризику видачі кредиту. Якщо рівень ризику не перевищує встановлених значень, така заявка отримує схвалення.

Скорингові системи різних МФО налаштовані по-різному, працюють за різними алгоритмами та з різними пороговими значеннями. Тому в одних МФО заявка може проходити перевірку до 1 години і більше, а в інших на це потрібно 10-15 хвилин. При цьому різні МФО можуть винести різні рішення щодо заявки для одного і того ж клієнта. Тому клієнти з проблемною кредитною історією повинні подавати кілька заявок до різних МФО, щоб підвищити свій шанс на отримання кредиту.

Як швидко можна отримати кредит у МФО


Процес оформлення кредиту до МФО потребує обов'язкової реєстрації. Ця процедура проходить один раз, при першому зверненні до конкретної МФО. При повторних зверненнях процес реєстрації здійснювати не потрібно.

Сам процес реєстрації в МФО займає від 30 до 60 хвилин. Багато залежить від нюансів реєстрації конкретної організації. Найшвидше реєстрація проходить у тій МФО, де є можливість використовувати систему ID Bank, яка підтягує всі дані клієнта з бази даних одного з банків, клієнтом якого є позичальник.
Процес оформлення повторного кредиту для вже зареєстрованого клієнта проходить набагато швидше, оскільки не потрібно проходити реєстрацію, яка займає левову частку часу при отриманні кредиту.

Наводимо середні дані на оформлення повторного кредиту у популярних МФО:

• Ccloan.ua 10 хвилин
Mistercash.ua
• Швидкопозика 15 хвилин
• Miloan 12 хвилин

Яка МФО оформляє кредит найшвидше


«Чемпіоном» за швидкістю видачі кредиту серед МФО є Глобал Кредит, де є можливість отримати кредит за допомогою SMS-повідомлення. Таку можливість мають постійні клієнти, які раніше оформили і вчасно погасили кредит. У СМС-повідомленні клієнт вказує суму кредиту, його термін, номер своєї банківської картки (16 цифр без пропусків). Дані поділяються зірочкою без пробілів. У випадку, якщо клієнт знаходиться за кордоном, СМС-повідомлення необхідно надіслати на № +38 (097) 097 88 88. Гроші зараховуються після того, як позичальник підтвердить транзакцію через відсилання чотиризначного коду, який приходить йому на телефон.

Таким чином, можна підсумувати, що МФО є найкращим варіантом у тому випадку, якщо потрібно отримати терміновий кредит на невелику суму. Мінімальний пакет документів дозволяє оформити кредит навіть соціально незахищеним верствам населення: пенсіонерам, студентам, безробітним.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ