Ми у Facebook
18.11.2022, 10:20

Третяк пояснив, чому росія запускає ракети у Рівне

Ракетні удари росіян спрямовані на підривання віри українців у перемогу.
Про це у своєму зверненні розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

"Жоден з ударів по містах України не був направлений на військові об’єкти. Всі ці удари були спеціально спрямовані проти цивільного населення. Ворог не має можливості перемогти наших військових. Тому росіяни б’ють по мережам: енергетика, газо і водопостачання. Ворог намагається змістити акценти, викликати хаос та скарги цивільного населення всіх міст України", - зазначає очільник міста.

Третяк пояснює, що раніше в соцмережах переважна частина інформації була про ЗСУ та їхні перемоги, а тепер акценти змінилися. Всі запитують лише про світло.

"Мене дивують коментарі про холодильники, у яких розмерзається їжа. Дякуйте, що у вас є ці холодильники, а у них є їжа. Якщо нам потрібно потерпіти без електроенергії кілька годин, то краще потерпіти. Адже на фронті немає ні холодильників, ні обігрівачів. Ні міський голова, ні керівник облдержадміністрації не мають у своєму кабінеті кнопок, які вмикають чи вимикають той чи інший мікрорайон міста. Над цим працюють виключно енергетики, вони займаються регуляцією. Рівне, Житомир, Київ, Хмельницький, Львів зв’язані у єдину енергомережу. Якщо по Житомиру, Києву чи Рівному відбувається ракетний удар, то проблеми в усіх. Бо це мережа, ми всі один від одного залежні", - додав міський голова Рівного.





На правах реклами