Ми у Facebook
23.11.2022, 08:40

Найсолодші сорти малини: оберіть свій

Не малина, а чистий мед! Дуже солодка, соковита та смачна! Ловіть цілих 8 найсолодших сортів!

1. Малина великоплідна Валентина – справжня знахідка! Жовта ягода з ароматною, щільною та дуже солодкою м'якоттю гармонійного смаку. Кущ добре зимує при звичайному пригинанні пагонів.
2. Малинове дерево Таруса – штамбовий вид малини з потовщеними стеблами без шипів. Ягоди великі, апетитні та неймовірно солодкі.
3. Малина ремонтантна Полиця - відрізняється відмінним смаком та дивовижним ароматом ягід. Дає багатий урожай. Ягоди добре зберігаються та транспортуються.
4. Малина ремонтантна Геракл – приваблива та дуже смачна. Дає дружний та багатий урожай із червня по жовтень. Сорт стійкий до дощів.
5. Малина Дочка Геракла – це справді великі, щільні та дуже красиві ягоди. До того ж вони універсальні та добре транспортуються.
6. Малина ремонтантна Зюгана - подарує вам ароматні та солодкі ягідки. Та ще й у великій кількості: з одного куща до 9 кг ягід!
7. Малина ремонтантна Карамелька – морозостійкий сорт із неймовірно солодким смаком. Легко адаптується після посадки і дає рясний урожай, який можна збирати цілий рік.
8. Малина ремонтантна Таганка – мрія будь-якого садівника. Великі ягоди із соковитою м'якоттю, які припиняють плодоносити тільки з настанням холодів.





На правах реклами