Ми у Facebook
23.11.2022, 13:54

Рівнянин отримав відзнаку Конфедерації будівельників України

Олексій Яницький, керуючий власник групи компаній «МОНОЛІТ» та співзасновник спортивного простору «Праджат є членом ради директорів Конференції будівельників України.
Днями він відвідав засідання Ради директорів КБУ за участі представників Мінрегіону, Мінінфраструктури, Державної інспекції архітектури та містобудування України, Фонду енергоефективності, профільного Комітету ВРУ, Асоціації міст України, а також керівників профільних бізнес-асоціацій та об'єднань.

Захід був присвячений відбудові країни та реформам галузі. Адже зміни загалом в державі мають безпосередній вплив на роботу будівельної галузі. Також піднімалося питання повоєнної відбудови та важливості галузі в подальшому розвитку України.



- Зустріч була максимально конструктивною. Обговорили масу питань, які хвилюють усіх нас. А також поділилися активними планами на майбутнє, - розповідає Олексій Яницький. - Мм усі розуміємо, до маємо щоденно робити внесок у нашу велику перемогу. Тому такі зустрічі це хороша можливість проаналізувати ситуацію та окреслити подальші перспективи.



Крім того, під час засідання троє членів Ради директорів отримали нагороди від КБУ.
Разом з Олексієм Яницьким таку почесну відзнаку отримали Ігор Гуда, власник будівельної фірми Креатор та Сергій Пилипенко - генеральний директор групи Ковальська.



Вітаємо рівнянина з отриманням цієї вагомої відзнаки та бажаємо подальших успіхів на розвиток країни та галузі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ