Ми у Facebook
26.11.2022, 10:45

Що віщують зірки для рівнян у суботу

Астрологи розповіли докладніше про те, що чекає на представників усіх знаків зодіаку в суботу. Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.
Овен

Не виключено, що в суботу любовні зв'язки, романи та розриви Овнів опиняться у центрі уваги, обговорюватимуться оточенням. Але пусті пліткарі не здатні нашкодити.

Телець

У суботу Тельці можуть бути щасливими, але в другій половині дня впертість, можливо, стане причиною серйозної помилки або непорозуміння. Намагайтеся не відштовхнути від себе тих, хто допомагає. Попри везіння, не слід грати у азартні ігри. Саме тут на Тельців чатує випробування.

Близнюки

Емоційне піднесення і душевна щедрість створять теплу атмосферу в сімейних стосунках. Добрий день для спілкування з партнером, а також для знайомств та подорожей. Увечері можлива неприємна звістка, пов'язана з діями одного з домочадців. Проявіть самовладання.

Рак

Сприятливий день для спілкування, знайомств, подорожей та прийому гостей. Ймовірно, несподівана звістка змусить Раків переглянути плани на вихідні.

Лев

Сприятливий день, особливо для чоловіків. Вони зможуть досягти успіху у представниць прекрасної статі, проявити повною мірою свій потенціал, встановити нові зв'язки або переосмислити старі уподобання. Для жінок можливі домашні турботи чи проблеми у відносинах з партнером. Намагайтеся задовольнятися тим, що буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого.

Діва

Цей день обіцяє знайомство з новими партнерами чи успіх у кар'єрі. Діви зможуть повною мірою проявити свій творчий потенціал. Ймовірно, авторитет помітно укріпиться.

Терези

Дуже напружений день, що несе як позитивні, і негативні тенденції. У жінок-Терезів можливе знайомство, яке може стати початком любовного роману, проте прагнення домінувати і деяка легковажність приведуть до сліз і розчарувань. Чоловіків може підвести зайва недовірливість чи впертість.

Скорпіон

Гарний день для початку подорожі, особливо морської. Імовірні гарні результати від зустрічей, особливо пов'язаних із оригінальними планами.

Стрілець

Стрільці відчують піднесення творчої активності. Спілкування принесе багато нового та цікавого. Справи не стопоритимуться, особливо якщо вони пов'язані з творчістю. Гарний день для романтичних побачень.

Козеріг

Ймовірно отримання доходу, спадщини, страхової виплати. Хороший день для придбання нерухомості, автомобіля.

Водолій

Вдалий день переходу на новий виток розвитку. Заручившись підтримкою та розумінням близьких людей, Водолії зможуть упоратися з багатьма проблемами. Спільне дозвілля зміцнить порозуміння у сім'ї. Можуть посилитися привабливість, впевненість у власних силах та можливостях.

Риби

Краще заощаджувати гроші. Увечері непогано здійснити пішу прогулянку. Романтичні зустрічі сприятливі, принесуть багато задоволення. Відносини з домашніми налагодяться.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Українські новини.









На правах реклами