Ми у Facebook
27.11.2022, 22:00

Астрологічний прогноз на новий тиждень для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки.
Овен
День буде сприятливим для нових починань. Експерти радять вам не боятися і Сконцентруйте увагу на повсякденних справах і життєвих проблемах. На роботі необхідні обережність і уважність у всіх справах. В особистому житті можливі зміни, які і лякають і радують. Сміливо йдіть назустріч своїй долі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Телець
Перед вами постануть питання, які потрібно швидко вирішити. Починати реалізацію великих проєктів і планів поки не варто, велика ймовірність зіштовхнутися з різними перешкодами і труднощами. Вихідні присвятіть спокійному відпочинку в колі родини. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.

Близнюки
Бажано чітко дотримуватися планів. Правда, найкраще запланувати щось приємне, романтичне та пізнавальне. Ви легко впораєтеся з багатьма проблемами. Головне, вірити в успіх. Намагайтеся згладити конфліктну ситуацію, і відносини з коханою людиною стануть ще ближче. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

Рак
Намагайтеся не планувати розв'язання серйозних питань на початок тижня. Вам необхідно пам'ятати, що зайва впертість і прагнення домінувати приведе лише до сварок і конфліктів. Щоб усе встигнути, зовсім не обов'язково поспішати та метушитися, зосередьтеся – і все вийде. У вихідні приділіть увагу родині. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – вівторок.

Лев
Вам є чим пишатися, однак не варто задирати носа. Ви ще не заслужили загального визнання на все життя. Потрібно знову збиратися з силами і штурмувати нову вершину. Ви зараз поглинені роботою. Емоції – яскраві та глибокі – зажадають виходу, не тримайте все в собі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Діва
У вас будуть всі можливості проявити свої таланти і підвищити самооцінку. Навіть ті, хто недолюблює вас, відзначать ваші ділові якості. Варто довіряти інстинкту самозбереження та інтуїції. Настає сприятливий час для кар'єрного росту, не шкодуйте про витрачені кошти і час, вони незабаром окупляться. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п'ятниця.

Терези
Вдалими можуть виявитися подорожі або переїзди. Також можна почати ремонт своєї квартири або купити новий автомобіль. У професійній сфері краще не проявляти ініціативу, а просто чітко виконувати інструкції. У вихідні ви можете розраховувати на допомогу і підтримку близьких людей. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Скорпіон
Маленькі труднощі легко відступлять під вашим напором. Ви сповнені енергії та чарівності, так що все буде вам даватися легко. Ваш настрій буде мінливим. Порадують своїми успіхами діти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Стрілець
Викличте на допомогу всю вашу працездатність, сумлінність і пунктуальність, тоді ви досягнете успіху. Імовірні незначні конфлікти на роботі, але, якщо ви не страждаєте зайвою вразливістю, то, побачивши свої помилки і виправивши їх, ви тільки виграєте. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

Козоріг
Вам багато чого доведеться починати спочатку, з чистого аркуша. І в цьому краще розраховувати тільки на свої сили та можливості. Допомоги чекати нема звідки. Робота, побудована за індивідуальним планом, буде успішною і принесе відчутні плоди. Не варто пасувати перед труднощами. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Водолій
Внутрішня рівновага сприяє підвищенню працездатності та життєвої активності. Концентруйтеся на важливих аспектах, не звертайте увагу на дрібниці. На вас очікує розчарування тільки при умові завищених очікувань. Пливіть за течією і вона сама винесе вас до потрібних людей. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – вівторок.

Риби

Ваше життя стало спокійнішим та розміренішим. І це те, що вам потрібно. Остерігайтеся спокус, що загрожують збити вас з вірного шляху. На роботі доведеться розбиратися відразу з декількома невідкладними проблемами. У вихідні вам потрібно буде аргументовано відстоювати свої погляди: пам'ятайте, що розумний компроміс ще ніколи не шкодив. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.





На правах реклами