Ми у Facebook
27.11.2022, 13:15

Сильна молитва на початок Адвенту

Адвент вважається часом покаяння. Адвент, що означає «прихід», святкує як перше пришестя Христа у його втіленні, так і народження та Друге пришестя Христа у славі.

Існують також молитви спеціально для Адвенту, які в основному використовуються у богослужіннях.
Молитва на початок Адвенту

Боже Отче, що єси на небесах, ось я стою перед Тобою в очікуванні на прихід Твого Єдинородного Сина. Сповнений надії, присвячую Тобі цей Адвент. Хочу вслуховуватися у Твоє слово, яке Ти переказав мені через пророків і святих.

Вірю міцно у повторне пришестя Твого Сина наприкінці часів і з тугою очікую хвилини, коли побачу перші знаки слави, що наближається. Нехай цей день прийде до мене не як злодій, а з лагідністю й міццю! Нехай він буде для мене днем радості і спасіння, щоб я міг побачити ангелів і святих, які вже зараз радіють від перебування з Тобою. Маріє, провадь мене стежками Адвенту, щоби я вмів прийняти Слово і волю Бога у повній покорі. Навчи мене радісного очікування на об’явлення Таємниці втілення. Нехай цей Адвент буде для мене часом випрямлення стежок і приготування місця для Того, Хто має об’явитися світові. З великим прагненням у серці я хочу добре прожити цей час і увійти в глибину містерії Божого Народження, щоби разом із Церквою виспівати великий подячний гімн за Втілення. Святий пророку Ісає, молися за нас! Святий Йоане Хрестителю, молися за нас! Маріє Непорочна, молися за нас! Maranatha! Прийди, Господи Ісусе! Амінь.


Цю сильну молитву для вас підготувало видання CREDO.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ