Ми у Facebook
29.11.2022, 14:10

Молитви до апостола Матвія на всяку потребу, яку промовляють 29 листопада

Православні християни 29 листопада вшановують пам'ять апостола i євангелiста Матвія.

Молитва до апостола Матвія володіє великою силою. Якщо її прочитати цього, то ця молитва закличе в твоє життя покровителя, який відтепер буде захищати від усіх негараздів.
Молитва до апостола Матвія, яку читають під час важкого матеріального становища.

О, преславний апостоле Матвію, що душу за Христа віддав. Почуй чад твоїх молитви й зітхання, серцем смиренним нині припадаємо. О сильний! Понеси немочі наші, не відлучайся духом від нас, нехай не відійдемо в кінці від любові Божої, міцним заступництвом твоїм нас захисти.

Нехай помилує Господь усіх нас молитов твоїх заради, нехай знищить рукопис безсмертних гріхів наших, й нехай сподобить з усіма Святими блаженного Царства Свого. Йому честь і слава, і подяка і поклоніння, на віки віків. Амінь.

****

Преславний апостол Матвій, Господу життя присвятив! Почуй молитви мої, допоможи мені впоратися з бідами і труднощами. Визволи мене від бідності і беззаконня. Нехай кривдники мої будуть покарані, а справедливість восторжествує. Вірю я в силу Твою і в силу Господа Бога Всевишнього. Будь поруч зі мною в момент відповідальний, направ мене на шлях вірний. Амінь.

Молитва до святого Матвія для збільшення продажів і бізнесу

Святий Матвіє, ти, який був апостолом Ісуса, я благаю тебе заступатися, щоб допомогти мені покращити продажі мого бізнесу та покращувати якість моїх продуктів щодня. Я знаю, що я повинен бути терплячим і уважним, мати сміливість і ввічливо ставитися до тих людей, які відвідують мої справи, щоб ті, хто приходить за покупкою, відчували себе сповненими задоволення і що пізніше вони хотіли б повернутися до моїх справ, оскільки вони були добре відвідувані та Я знаю, що в ім’я Бога і в твоє це станеться, амінь.

Молитва за процвітання бізнесу

Святий Матвіє, ти повний Слави! Від усієї душі я благаю вас і прошу вашого заступництва і Божого, щоб ви в його всемогутнє ім’я могли продовжувати допомагати мені в моїй справі (викажіть назву своєї справи), моя віра завжди з вами, в вас я завжди маю надію, я завжди буду довіряти тобі сьогодні і завжди, я дякую тобі від усього серця за всі твої ласки, які ти завжди надавав мені, щоб забезпечити мене всім необхідним для себе та моєї родини, завжди я шануватиму і хвалити тебе, щоб ти завжди був поруч зі мною і ніколи не залишав мене, амінь.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ