29.11.2022, 15:09
Найсмачніші ліниві пиріжки: не треба ліпити
Ледачі пиріжки з яйцем, зеленню і сиром НЕ ТРЕБА ЛІПИТИ — ТІСТО для них готується ЗАЛИВНЕ, на вигляд нагадує тісто для оладок, тільки трохи густіше.
Начинка додається прямо в тісто, а смажаться на сковороді.
Начинка додається прямо в тісто, а смажаться на сковороді.
Складові:
Кефір-200 гр
Пшеничне борошно-200 гр
Яйця-1 шт
Сода харчова-0.5 год л
Сіль за смаком
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Яйця-3 шт
Зелень-пучок
Сир -70 гр
Готуємо:
1). У глибоку миску вбийте яйце і всипте сіль. Добре збийте віночком чи вилкою.
2). Влийте кефір кімнатної температури, всипте соду (не гасіть її, оскільки вона погаситься кислотою, що міститься в кефірі) і добре перемішайте.
3). Всипте заздалегідь просіяне борошно або відразу просійте борошно в миску через ситечко. Важливо просіяти борошно, щоб наситити його киснем. Перемішайте до утворення однорідної маси без грудочок.
4). На останньому етапі додайте в тісто подрібнені варені яйця, зелень і сир (на тертку), перемішайте. Тісто для пиріжків готове.
5). Розігрійте на сковороді невелику кількість олії. Ложкою викладайте тісто у вигляді коржів на невеликій відстані один від одного, оскільки вони збільшуватимуться у розмірі. Смажте пиріжки на невеликому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб вони встигли пропектися і не були сирими в середині. Готові пиріжки зніміть та смажте наступні партії. У мене вийшло 11 пиріжків. Підливайте масло за потребою між партіями.
Кефір-200 гр
Пшеничне борошно-200 гр
Яйця-1 шт
Сода харчова-0.5 год л
Сіль за смаком
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Яйця-3 шт
Зелень-пучок
Сир -70 гр
Готуємо:
1). У глибоку миску вбийте яйце і всипте сіль. Добре збийте віночком чи вилкою.
2). Влийте кефір кімнатної температури, всипте соду (не гасіть її, оскільки вона погаситься кислотою, що міститься в кефірі) і добре перемішайте.
3). Всипте заздалегідь просіяне борошно або відразу просійте борошно в миску через ситечко. Важливо просіяти борошно, щоб наситити його киснем. Перемішайте до утворення однорідної маси без грудочок.
4). На останньому етапі додайте в тісто подрібнені варені яйця, зелень і сир (на тертку), перемішайте. Тісто для пиріжків готове.
5). Розігрійте на сковороді невелику кількість олії. Ложкою викладайте тісто у вигляді коржів на невеликій відстані один від одного, оскільки вони збільшуватимуться у розмірі. Смажте пиріжки на невеликому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб вони встигли пропектися і не були сирими в середині. Готові пиріжки зніміть та смажте наступні партії. У мене вийшло 11 пиріжків. Підливайте масло за потребою між партіями.


Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 6119Інші статті рубрики:
Місяць буде нелегкий: Магнітні бурі у лютому 2023

У лютому очікуються сильні магнітні бурі.
переглядів: 876
Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо

Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
переглядів: 254
Салат-закуска "Медова": готуємо вдома

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
переглядів: 759
Чого сьогодні чекати від погоди на Рівненщині?

Сьогодні, 3 лютого, на Рівненщині синоптики обіцяють хмарну погоду з проясненнями.
переглядів: 312
Коли почнеться Великий піст?

Дізнайтеся, коли почнеться Великий піст, який завершиться святкуванням Великодня.
переглядів: 827