Як вибрати плойку гофре для волосся
На що звернути увагу при виборі плойки гофре
Отже, плойка гофре складається з ручки та ребристої внутрішньої поверхні, що нагрівається. Девайс регулюється за температурою і за допомогою тепла роблять гофрування.
Процедура гофрування пасм є надання їм поперечного вигину, внаслідок чого шевелюра стає пишною і рельєфною. Досягти мети допомагають щипці, які різняться між собою насамперед за типом покриття. Саме від верхнього шару залежить вплив нагрівального елемента на локони, а також тривалість витримки укладання.
Щоб зрозуміти, який варіант краще купити, потрібно розглянути особливості робочих поверхонь. Так, сьогодні у продажу є щипці з такими покриттями:
• Керамічне. Як правило, цей шар покриває метал. За рахунок цього насадка рівномірно прогрівається і запобігає пересушуванню волосків. Крім того, в результаті шевелюра набуває блиску, гладкості і природно здорового вигляду.
• Турмалінове. Спеціальне напилення призначається для надання додаткового блиску та гладкості локонів. Воно допомагає впоратися з волосками, що стирчать, які постійно пушаться і не піддаються укладання. Сам матеріал дуже міцний, він має протиударні властивості, а також має стійкість до корозії. Крім того, у турмаліну спостерігається найвищий рівень іонізації, ніж у інших покриттів.
• Титанове. Покриття з підвищеним рівнем міцності збільшує тривалість служби пристрою та чудово взаємодіє з кожним типом волосся. Під час нагрівання титанового елемента виділяються негативно заряджені іони, за рахунок чого шевелюра захищається від електризації, пересушування та перерізу кінців.
• Металеве. Старі, але поки що є у продажу прилади продаються за низькою ціною, через що користуються попитом.
Розмір пластин
Дуже популярні плойки -гофре з тонкими панелями – до 2 см. Вони бездоганно підходять для створення прикореневого об'єму. Їх також використовують для короткого волосся. Але не поспішайте гнатися за товщиною 6 см, якщо хочеться створювати хвилясті пасма на довгих локонах. Ці щипці менш зручні в роботі, ніж вироби з пластинками 3-4 см. Ними можна швидко обробити великий об'єм довгих локонів або зробити хвилі на окремих прядках середньої довжини.
Максимальна температура
Власницям жорсткого та густого волосся буде потрібна більш висока температура для укладання – до 200-220 градусів. Решті краще використовувати режими на 160-190 градусів.
Хороший прилад повинен дозволяти користувачеві змінювати температурний режим.
Тип панелей
У сучасних моделях щипців з’явилась нова опція – плаваючі пластини. Ефект активується при сильному натисканні на прилад у процесі укладання. Панелі йдуть в корпус і компенсують надмірний натиск. Особливо корисно при роботі з довгими і густими кучерями.
Також слід звернути увагу на потужність приладу – якщо вона менше 15 Вт, то чекати нагріву доведеться більше 3 хвилин. Пристрої 50-60 Вт нагріваються за 5-10 секунд. А це важливо для тих, хто надає прикореневому об'єму укладання прямо перед виходом на роботу. Корисними будуть і такі опції, як автоматичне відключення і шнур, що повертається на 360 градусів.

Як рано з рівненського автовокзалу їдуть автобуси і маршрутки (II частина)

Літо кличе у дорогу! Тож це найкращий час, аби розширити власні горизонти і вирушити в дорогу. Й запорука хорошої мандрівки – це правильне й доцільне планування. І тут у нагоді стане розклад руху транспорту.
переглядів: 163
Рівненський пологовий будинок чекає майбутніх батьків на День відкритих дверей

Пологовий будинок Рівненської міської ради запрошує майбутніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться у суботу, 19 липня, о 10:00. Це чудова нагода ознайомитися з умовами та процесом пологів, а також отримати відповіді на всі питання, що турбують майбутніх батьків.
переглядів: 173
Сало по-українськи: традиція, смак і трохи користі

Сало — це більше, ніж просто їжа. Для багатьох українців воно — символ дому, традицій, душевної гостинності й навіть національної ідентичності. Поки хтось іронізує, мовляв, без сала в Україні й хліб не смакує, ми розповімо: чому цей продукт досі залишається улюбленим, чим корисний (і коли — ні), як його їдять та з чим поєднують.
переглядів: 184
Ботулізм та літня спека: як уникнути небезпеки при споживанні риби – рекомендації фахівців

Державне агентство меліорації та рибного господарства України наголошує на важливості дотримання правил безпечного споживання риби та морепродуктів у літній період. У зв'язку зі спекою значно зростає ризик харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій, серед яких особливу небезпеку становить ботулізм.
переглядів: 186
Другий урожай: що посадити в липні, щоб отримати врожай до осені

Липень – не лише пора збору першого врожаю, а й чудова можливість для дачників та городників отримати "другу хвилю" свіжих овочів та зелені. На звільнених грядках, які вже віддали свої ранні весняні дари, можна знову садити культури, що дозволить насолоджуватися вітамінами до пізньої осені або навіть наступної весни.
переглядів: 183
Реклама