Ми у Facebook
03.12.2022, 07:26

Як вибрати плойку гофре для волосся

Плойки гофре – популярний та улюблений багатьма дівчатами бьюті-інструмент. З їх допомогою можна легко і швидко надати розкішний об'єм навіть тонкому і слабкому волоссю, а ефект триватиме кілька днів! Незважаючи на видиму простоту цього девайсу, купити справді якісну плойку гофре не так просто. Чим же такі гарні «гофрішки» і як обрати найкращий пристрій, розповімо в нашій статті.

На що звернути увагу при виборі плойки гофре


Отже, плойка гофре складається з ручки та ребристої внутрішньої поверхні, що нагрівається. Девайс регулюється за температурою і за допомогою тепла роблять гофрування.

Процедура гофрування пасм є надання їм поперечного вигину, внаслідок чого шевелюра стає пишною і рельєфною. Досягти мети допомагають щипці, які різняться між собою насамперед за типом покриття. Саме від верхнього шару залежить вплив нагрівального елемента на локони, а також тривалість витримки укладання.

Щоб зрозуміти, який варіант краще купити, потрібно розглянути особливості робочих поверхонь. Так, сьогодні у продажу є щипці з такими покриттями:

Керамічне. Як правило, цей шар покриває метал. За рахунок цього насадка рівномірно прогрівається і запобігає пересушуванню волосків. Крім того, в результаті шевелюра набуває блиску, гладкості і природно здорового вигляду.
Турмалінове. Спеціальне напилення призначається для надання додаткового блиску та гладкості локонів. Воно допомагає впоратися з волосками, що стирчать, які постійно пушаться і не піддаються укладання. Сам матеріал дуже міцний, він має протиударні властивості, а також має стійкість до корозії. Крім того, у турмаліну спостерігається найвищий рівень іонізації, ніж у інших покриттів.
Титанове. Покриття з підвищеним рівнем міцності збільшує тривалість служби пристрою та чудово взаємодіє з кожним типом волосся. Під час нагрівання титанового елемента виділяються негативно заряджені іони, за рахунок чого шевелюра захищається від електризації, пересушування та перерізу кінців.
Металеве. Старі, але поки що є у продажу прилади продаються за низькою ціною, через що користуються попитом.

Розмір пластин


Дуже популярні плойки -гофре з тонкими панелями – до 2 см. Вони бездоганно підходять для створення прикореневого об'єму. Їх також використовують для короткого волосся. Але не поспішайте гнатися за товщиною 6 см, якщо хочеться створювати хвилясті пасма на довгих локонах. Ці щипці менш зручні в роботі, ніж вироби з пластинками 3-4 см. Ними можна швидко обробити великий об'єм довгих локонів або зробити хвилі на окремих прядках середньої довжини.

Максимальна температура


Власницям жорсткого та густого волосся буде потрібна більш висока температура для укладання – до 200-220 градусів. Решті краще використовувати режими на 160-190 градусів.

Хороший прилад повинен дозволяти користувачеві змінювати температурний режим.

Тип панелей


У сучасних моделях щипців з’явилась нова опція – плаваючі пластини. Ефект активується при сильному натисканні на прилад у процесі укладання. Панелі йдуть в корпус і компенсують надмірний натиск. Особливо корисно при роботі з довгими і густими кучерями.

Також слід звернути увагу на потужність приладу – якщо вона менше 15 Вт, то чекати нагріву доведеться більше 3 хвилин. Пристрої 50-60 Вт нагріваються за 5-10 секунд. А це важливо для тих, хто надає прикореневому об'єму укладання прямо перед виходом на роботу. Корисними будуть і такі опції, як автоматичне відключення і шнур, що повертається на 360 градусів.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ