Ми у Facebook
05.12.2022, 16:12

Аджика з кабачків: супер швидкий та смачний рецепт

Зберігайте собі в скарбничку!
Інгредієнти:

Кабачки (очищені) - 3 кг
Морква - 500 г
Перець солодкий - 500 г
Часник - 5 шт
Помідор - 1,5 кг
Сіль (з маленькою гіркою) – 2 ст. л.
Цукор - 100 г
Перець червоний пекучий (мелений) - 2,5 ст. л.
Олія — 200 г
Оцет (9%) - 100 мл

Приготування:

1. Всі овочі промиваємо, очищаємо та пропускаємо через м'ясорубку.
2. Додаємо сіль, цукор, перець та олію. Варимо 35-40 хв.
3. Додаємо подрібнений часник і варимо ще 5 хв.
4. Додаємо оцет, варимо пару хвилин і розкладаємо по банкам.
5. Банки закочуємо, накриваємо ковдрою і залишаємо так до повного остигання. Зберігати можна у квартирі.

Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

29.01, 20:41 Церковний календар на лютий 2025 року: перелік свят за новим та старим календарем

29.01, 20:04 Орден "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) передано родині Максима Чудіновича з Рівного

29.01, 19:40 Українцям надходять шахрайські листи від імені податкової

29.01, 19:19 Перші в Україні діти народилися завдяки програмі з лікування безпліддя за кошти держави

29.01, 18:56 Вагітна та 62-річна жінка у лікарні: у поліції повідомили деталі масштабної автотрощі біля Олександрії

29.01, 18:33 На Рівненщині викрили схему незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон

29.01, 18:10 Євробачення-2025: відомі імена ведучих українського нацвідбору

29.01, 17:37 На Івано-Франківщині чоловік планував вбивство дружини через ревнощі

29.01, 17:07 Погода сприяє: у Рівному комунальники активно проводять ямковий ремонт

29.01, 16:42 У Сарнах водій перевозив "каміння", схоже на бурштин, без документів