Аджика з кабачків: супер швидкий та смачний рецепт
Кабачки (очищені) - 3 кг
Морква - 500 г
Перець солодкий - 500 г
Часник - 5 шт
Помідор - 1,5 кг
Сіль (з маленькою гіркою) – 2 ст. л.
Цукор - 100 г
Перець червоний пекучий (мелений) - 2,5 ст. л.
Олія — 200 г
Оцет (9%) - 100 мл
⠀
Приготування:
1. Всі овочі промиваємо, очищаємо та пропускаємо через м'ясорубку.
2. Додаємо сіль, цукор, перець та олію. Варимо 35-40 хв.
3. Додаємо подрібнений часник і варимо ще 5 хв.
4. Додаємо оцет, варимо пару хвилин і розкладаємо по банкам.
5. Банки закочуємо, накриваємо ковдрою і залишаємо так до повного остигання. Зберігати можна у квартирі.
⠀
Смачного!
Чотирилапі герої: службові собаки СБУ Рем і Фінч отримали нагороди за захист України
Собаки Рем і Фінч, які служать у складі Служби безпеки України, були відзначені Кінологічною спілкою України на церемонії «Чотирилапі захисники». Вони разом зі своїми наставниками отримали нагороди за вагомий внесок у безпеку держави.
переглядів: 111
Рівненщина простилася із полеглим Героєм
На Рівненщині віддали останню шану воїну Олександру Боярчуку із Городоцької громади.
переглядів: 180
"Нам винятково важливо пам’ятати цю страшну сторінку нашої історії", - ПЦУ
Сьогодні, 23 листопада, День пам'яті жертв голодоморів.
переглядів: 150
Сьогодні прийнято запалити свічку у пам'ять про жертв Голодоморів
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує Національний день пам’яті жертв Голодомору.
переглядів: 197
Що не варто робити 23 листопада: традиції та прикмети
23 листопада вважається особливим днем, сповненим традицій та застережень. У народі цей день пов’язували з певними заборонами, які допомагали уникнути неприємностей та зберегти гармонію в сім’ї.
переглядів: 217