Ми у Facebook
05.12.2022, 16:12

Аджика з кабачків: супер швидкий та смачний рецепт

Зберігайте собі в скарбничку!
Інгредієнти:

Кабачки (очищені) - 3 кг
Морква - 500 г
Перець солодкий - 500 г
Часник - 5 шт
Помідор - 1,5 кг
Сіль (з маленькою гіркою) – 2 ст. л.
Цукор - 100 г
Перець червоний пекучий (мелений) - 2,5 ст. л.
Олія — 200 г
Оцет (9%) - 100 мл

Приготування:

1. Всі овочі промиваємо, очищаємо та пропускаємо через м'ясорубку.
2. Додаємо сіль, цукор, перець та олію. Варимо 35-40 хв.
3. Додаємо подрібнений часник і варимо ще 5 хв.
4. Додаємо оцет, варимо пару хвилин і розкладаємо по банкам.
5. Банки закочуємо, накриваємо ковдрою і залишаємо так до повного остигання. Зберігати можна у квартирі.

Смачного!





На правах реклами