06.12.2022, 20:50
Найніжніші булочки зі штрейзелем: вийдуть у всіх
Готуємо з любов’ю та теплом! Виходить дуже смачно!
Інгредієнти для тіста:
- борошно 630 гр
- цукор 130 гр
- дріжджі 7 гр
- щіпка солі
- молоко 300 мл
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
Для опари з'єднуємо тепле молоко, дріжджі, 2 ст ложки цукру та борошно 4-5 ст л. Залишаємо в теплому місці. 2. У мисці з'єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо віночком. Потім додаємо опару і борошно, що підійшла, замішуємо м'яке тісто. Залишаємо піднятися у теплому місці.
3. Готове тісто ділимо на 20 частин, формуємо булочки і викладаємо на противень, застелений пергаментним папером. Накриваємо пакетами та залишаємо на 15-20 хвилин.
4. Для штрейзеля змішуємо холодну вершкову олію, цукор і борошно і розтираємо в крихту.
5. Булочки змащуємо яйцем, посипаємо крихтою і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Всім приємного чаювання
- борошно 630 гр
- цукор 130 гр
- дріжджі 7 гр
- щіпка солі
- молоко 300 мл
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
Для опари з'єднуємо тепле молоко, дріжджі, 2 ст ложки цукру та борошно 4-5 ст л. Залишаємо в теплому місці. 2. У мисці з'єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо віночком. Потім додаємо опару і борошно, що підійшла, замішуємо м'яке тісто. Залишаємо піднятися у теплому місці.
3. Готове тісто ділимо на 20 частин, формуємо булочки і викладаємо на противень, застелений пергаментним папером. Накриваємо пакетами та залишаємо на 15-20 хвилин.
4. Для штрейзеля змішуємо холодну вершкову олію, цукор і борошно і розтираємо в крихту.
5. Булочки змащуємо яйцем, посипаємо крихтою і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Всім приємного чаювання


Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 660Інші статті рубрики:
Лютий 2023: Коли краще стригти волосся, щоб швидко росло

Важливо обирати не лише вправного майстра, але й сприятливий час. Місячний календар стрижок зорієнтує, коли краще йти змінювати свій образ.
переглядів: 531
День ангела у Тимофія: Як привітати іменинника

4 лютого День ангела відзначає Тимофій. Цей апостол був улюбленим учнем апостола Павла.
переглядів: 528
Коли віряни святкуватимуть Великдень у 2023 році

Дата святкування Великодня нестабільна, її розраховують залежно від дня першого повного місяця після дня весняного рівнодення.
переглядів: 1378
Місяць буде нелегкий: Магнітні бурі у лютому 2023

У лютому очікуються сильні магнітні бурі.
переглядів: 1505
Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо

Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
переглядів: 405