06.12.2022, 20:50
Найніжніші булочки зі штрейзелем: вийдуть у всіх
Готуємо з любов’ю та теплом! Виходить дуже смачно!
Інгредієнти для тіста:
- борошно 630 гр
- цукор 130 гр
- дріжджі 7 гр
- щіпка солі
- молоко 300 мл
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
Для опари з'єднуємо тепле молоко, дріжджі, 2 ст ложки цукру та борошно 4-5 ст л. Залишаємо в теплому місці. 2. У мисці з'єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо віночком. Потім додаємо опару і борошно, що підійшла, замішуємо м'яке тісто. Залишаємо піднятися у теплому місці.
3. Готове тісто ділимо на 20 частин, формуємо булочки і викладаємо на противень, застелений пергаментним папером. Накриваємо пакетами та залишаємо на 15-20 хвилин.
4. Для штрейзеля змішуємо холодну вершкову олію, цукор і борошно і розтираємо в крихту.
5. Булочки змащуємо яйцем, посипаємо крихтою і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Всім приємного чаювання
- борошно 630 гр
- цукор 130 гр
- дріжджі 7 гр
- щіпка солі
- молоко 300 мл
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр
Для опари з'єднуємо тепле молоко, дріжджі, 2 ст ложки цукру та борошно 4-5 ст л. Залишаємо в теплому місці. 2. У мисці з'єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо віночком. Потім додаємо опару і борошно, що підійшла, замішуємо м'яке тісто. Залишаємо піднятися у теплому місці.
3. Готове тісто ділимо на 20 частин, формуємо булочки і викладаємо на противень, застелений пергаментним папером. Накриваємо пакетами та залишаємо на 15-20 хвилин.
4. Для штрейзеля змішуємо холодну вершкову олію, цукор і борошно і розтираємо в крихту.
5. Булочки змащуємо яйцем, посипаємо крихтою і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Всім приємного чаювання
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 971Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 266
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 291
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 335
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 252
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 328