Ми у Facebook
06.12.2022, 20:50

Найніжніші булочки зі штрейзелем: вийдуть у всіх

Готуємо з любов’ю та теплом! Виходить дуже смачно!
Інгредієнти для тіста:

- борошно 630 гр
- цукор 130 гр
- дріжджі 7 гр
- щіпка солі
- молоко 300 мл
- яйця 2 шт
- вершкове масло 70 гр

Для опари з'єднуємо тепле молоко, дріжджі, 2 ст ложки цукру та борошно 4-5 ст л. Залишаємо в теплому місці. 2. У мисці з'єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо віночком. Потім додаємо опару і борошно, що підійшла, замішуємо м'яке тісто. Залишаємо піднятися у теплому місці.

3. Готове тісто ділимо на 20 частин, формуємо булочки і викладаємо на противень, застелений пергаментним папером. Накриваємо пакетами та залишаємо на 15-20 хвилин.
4. Для штрейзеля змішуємо холодну вершкову олію, цукор і борошно і розтираємо в крихту.
5. Булочки змащуємо яйцем, посипаємо крихтою і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Всім приємного чаювання





На правах реклами