Ми у Facebook
07.12.2022, 14:00

Обурений мер Рівного звернувся до СБУ

Все через ситуацією з невідповідністю графіків подання електроенергії.
Щодо ситуації з електроенергією в Рівному та в мікрорайоні «Північний» зокрема, розповів міський голова Рівного Олександр Третяк. Він навіть звернувся до СБУ, щоб вирішити нарешті це питання.

Дотримання справедливості при постачанні електроенергії споживачам, а також заживлення об’єктів критичної інфраструктури цілодобово перебуває в зоні уваги міської влади, разом з тим необхідність неухильного забезпечення базових потреб населення повинно контролюватися на найвищому державному рівні.

Саме тому:

🔺звернувся до керівництва НЕК Укренерго, СБУ в Рівненській області, по здійсненню позапланових перевірок на об’єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами Рівного та заживлення об’єктів критичної інфраструктури.

🔺 вимагаю від Рівнеобленерго та Рівнетеплоенерго - негайно синхронізувати схему відключення електроенергії в будинках з тепловими пунктами та котельнями і не порушувати нормативів відключення.

🔺вимагаю належної комунікації операторів розподілу електроенергії зі споживачами, зокрема донести інформацію про відключення, їх обсяги та актуальність складених графіків. Неприпустимо тримати людей в невіданні, в той час, як я особисто приймаю дзвінки від десятків мешканців міста щодня зі скаргами.

🔺вимагаю максимального дотримання оприлюднених графіків відключень для населення та інформування про аварійні відключення .

✔️Звертаю увагу всіх: населення, тепловиків та енергетиків - наш спільний і єдиний ворог - росія. Саме проти нього потрібно об'єднувати наші зусилля. Бо тільки разом ми вистоїмо у цій війні та переможемо!"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ