Ми у Facebook
08.12.2022, 17:47

Найбільш запашні квіти для вашого саду: які обрати

Гарний і запашний сад – мрія кожного садівника! А здійснити її допоможуть ароматні квіти.
Зберігайте собі список, щоб не втратити!

Лілії - красуні з розкішними трубчастими бутонами. Мають сильний та приємний аромат, який нагадує дорогі солодкі квіткові парфуми з легким пудровим відтінком.

Троянди - розкішні королеви з великою різноманітністю сортів, відтінків та ароматів: мускусний, медовий, фруктовий, цитрусовий та свіжий трав'янистий.

Півонії, чий аромат чутний навіть здалеку. Вибирайте прості, махрові, напівмахрові або анемоновидні – вони чарівні і ароматні.

Флокси - пишні невибагливі багаторічники з яскравим солодким ароматом. Прикрашають сад із середини літа до пізньої осені. Полюбляють освітлені ділянки.

Запашний горошок з дрібними «кучерявими» квітками різних відтінків випромінює ніжний тонкий аромат. Висота більшості сортів досягає 2-3 метрів. Любить сонце та полив.

Запашний тютюн з ніжними та дуже ароматними квітками. Садити його краще групою, це посилить аромат. Можуть бути не тільки білими (найзапашніші), а й рожевими, жовтими, бордовими та зеленими.

Аліссум - невибагливий однорічник, що пахне медом і запашними луговими травами з дрібними квіточками білого та ніжно-бузкового кольору.

Іберіс – привабливий однорічник з вишуканим ароматом. Любить сонячні місця та рідкісний полив. Цвіте близько місяця, але це того варте!





На правах реклами