08.12.2022, 22:17
Дуже смачний домашній сметанник, що тане в роті
Найніжніша начинка - схожа на пломбір, проста тане у роті!
І ідеальне розсипчасте пісочне тісто.
І ідеальне розсипчасте пісочне тісто.
Начинка:
сметана 25% 500гр
цукор-70 гр
яйця-4 шт
ванільний цукор - 1 пакетик
⠀
Тісто:
200 гр вершкового масла
2 яйця
60гр цукрової пудри
400 гр борошна
1ч. розпушувача
0,5 ч.л. солі
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:
1) До охолодженого вершкового масла додаємо цукор, сіль, борошно, розпушувач. Перетираємо всі інгредієнти долонями у крихту.
У крихту вливаємо перемішані яйця і замішуємо тісто, хвилин 7 мінімум, потім вбираємо в холодильник на 15 хв.
⠀
2) Поки тісто відпочиває, приступимо до начинки. Для цього з'єднуємо в мисці сметану, яйця, цукор, ванільний цукор і перемішуємо (краще міксером або блендером)
⠀
3) Розподіляємо тісто, щоб вийшли бортики, я роблю спочатку раками, потім ложкою, так дно виходить рівним, а розріз красивим. І виливаємо начинку.
⠀
4) Відправляємо випікатися в розігріту духовку за температури 170 приблизно 35-40хвилин.
⠀
5) І найважливіше. Відразу після запікання начинка здається по консистенції як желе - так і має бути! Потрібно повністю дати охолонути і пиріг стабілізується і стане ідеальним.
ПІСЛЯ ПОВНОГО ОСТИГАННЯ - приберіть в холодильник на 3 години.
сметана 25% 500гр
цукор-70 гр
яйця-4 шт
ванільний цукор - 1 пакетик
⠀
Тісто:
200 гр вершкового масла
2 яйця
60гр цукрової пудри
400 гр борошна
1ч. розпушувача
0,5 ч.л. солі
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:
1) До охолодженого вершкового масла додаємо цукор, сіль, борошно, розпушувач. Перетираємо всі інгредієнти долонями у крихту.
У крихту вливаємо перемішані яйця і замішуємо тісто, хвилин 7 мінімум, потім вбираємо в холодильник на 15 хв.
⠀
2) Поки тісто відпочиває, приступимо до начинки. Для цього з'єднуємо в мисці сметану, яйця, цукор, ванільний цукор і перемішуємо (краще міксером або блендером)
⠀
3) Розподіляємо тісто, щоб вийшли бортики, я роблю спочатку раками, потім ложкою, так дно виходить рівним, а розріз красивим. І виливаємо начинку.
⠀
4) Відправляємо випікатися в розігріту духовку за температури 170 приблизно 35-40хвилин.
⠀
5) І найважливіше. Відразу після запікання начинка здається по консистенції як желе - так і має бути! Потрібно повністю дати охолонути і пиріг стабілізується і стане ідеальним.
ПІСЛЯ ПОВНОГО ОСТИГАННЯ - приберіть в холодильник на 3 години.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 6746Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 126
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 171
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 208
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 141
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 212