Ми у Facebook
10.12.2022, 18:07

У Рівному відбудеться Калейдоскоп життя

Відкриття виставки із такою назвою запланована уже в середині грудня цього року.
Відкриття персональної виставка фотохудожника Олексія Потянка "Калейдоскоп життя" відбудеться у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти 14 грудня о 14:00 год.

Автор фотороботи Олексій Потянок
Автор фотороботи Олексій Потянок


Фотовиставка «Калейдоскоп життя» - про зміни, які постійно відбуваються у суспільстві, те, про що віщує та попереджає мистецтво – тут і драма, і комедія, і фантасмагорія. За допомогою колажів, які будуть представлені на виставці, можна побачити те, що ми не здатні побачити у реальному житті – певну мрію, передбачення, щось казкове, щось зі сновидінь та передчуттів. І хай кожен глядач вкладає у зміст цих фото щось власне, головне не стояти на місці та розширювати власну творчу фантазію!

За повідомленням анонсу події у мережі Фейсбук.

Олексій Потянок - народився і живе у місті Рівне (Україна). Член рівненського фотоклубу «Простір фото». З 1998 року член Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ), а з 2011 року Член Національної спілки журналістів України. У 2005 році увійшов до міжнародної федерації фотомистецтв (AFIAP). Учасник та призер понад 150 національних та міжнародних конкурсних фотовиставок у 27 країн світу. Має більше 50-ти нагород та відзнак на міжнародних та вітчизняних фотоконкурсах.

У 2009, 2010 та 2011 році - потрапив до щорічного збірника Фотографічного Товариства Америки PSA "Who’s Who in Photography" (Хто є хто в фотографії) в якому розміщені списки фотографів, які мали найліпші досягнення в фотографії за підсумками року та їх рейтинги. У 2013 році переміг в номінації «Фотожурналіст 2013 року» серед засобів масової інформації Рівненщіни.
Провів 10-ть персональних виставок, у тому числі виставки у стилі перфоменс «Просто неба» 2002 р, благодійна виставка-концерт «Зустріч китайського нового року в рок-клубі «Яма» 2003 р., «Скажи «ні!» насильству» 2004, Фотовиставка «Рівне.Майдан 2004», «На даху» 2005, «Я вас кохав» 2006р, «Коханець коханки» 2008, та інші.

Олексій є автором-виконавцем власних пісень та одним із засновників рівненського Клубу авторської пісні та співаної поезії «BACKinБАРД». (https://fotoafisha.com/)





На правах реклами