11.12.2022, 19:42
Міні-пироги з м'ясом: неймовірно смачна випічка для домашніх
Сьогодні у нас дуже довгоочікуваний рецепт. Дуже смачна випічка!
Тісто:
- 200 мл молока
- 200 мл рослинної олії
- 3 стол.л сметани (жирність будь-яка)
- 1ч.л солі
- 1 яйце
- 10 гр розпушувача
- 600-650 гр борошна
Начинка:
- 4шт сирої картоплі
- 1 середня цибуля
- 100 гр Курячої грудки
- 40 мл рослинна олія
- зелень петрушки
- сіль, перець за смаком
- вершкове масло для змащування тіста
- яйце для змащування булочок.
Приготування:
1. У тепле молоко додаємо яйце, сметану, сіль. Перемішуємо, додаємо олію, перемішуємо.
Додаємо муку|борошно| з розпушувачем і замішуємо тісто і залишаємо на 10 хвилин|мінути|
⠀
2. Начинка:
Картоплю нарізати соломкою дрібно, нарізати цибулю і додати дрібно нарізану грудку (грудку за бажанням, можна без). Додати олію, сіль, перець за смаком, перемішати.
⠀
3. Тісто ділимо на 18 частин. Формуємо колобки.
Розкочуємо окремо 2 колобки. Ставимо два розкатаних тіста один на одного і розкочуємо разом у тонкий пласт. Потрібно дуже тонко розкотити.
Змащуємо розтопленим вершковим маслом, складаємо навпіл як на відео, викладаємо начинку і згортаємо, як на відео. Змащуємо збовтаним яйцем.
Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
Разом у нас виходить 9 шт
Всім смачного
- 200 мл молока
- 200 мл рослинної олії
- 3 стол.л сметани (жирність будь-яка)
- 1ч.л солі
- 1 яйце
- 10 гр розпушувача
- 600-650 гр борошна
Начинка:
- 4шт сирої картоплі
- 1 середня цибуля
- 100 гр Курячої грудки
- 40 мл рослинна олія
- зелень петрушки
- сіль, перець за смаком
- вершкове масло для змащування тіста
- яйце для змащування булочок.
Приготування:
1. У тепле молоко додаємо яйце, сметану, сіль. Перемішуємо, додаємо олію, перемішуємо.
Додаємо муку|борошно| з розпушувачем і замішуємо тісто і залишаємо на 10 хвилин|мінути|
⠀
2. Начинка:
Картоплю нарізати соломкою дрібно, нарізати цибулю і додати дрібно нарізану грудку (грудку за бажанням, можна без). Додати олію, сіль, перець за смаком, перемішати.
⠀
3. Тісто ділимо на 18 частин. Формуємо колобки.
Розкочуємо окремо 2 колобки. Ставимо два розкатаних тіста один на одного і розкочуємо разом у тонкий пласт. Потрібно дуже тонко розкотити.
Змащуємо розтопленим вершковим маслом, складаємо навпіл як на відео, викладаємо начинку і згортаємо, як на відео. Змащуємо збовтаним яйцем.
Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
Разом у нас виходить 9 шт
Всім смачного
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина МарченкоПереглядів: 1284Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 306
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 330
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 376
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 297
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 368